(Poistunut julkaisusta)

Ostaja
Fresh Servant Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu voimakkaasti kasvava ja kehittyvä elintarvikealan yritys. Olemme markkinajohtaja kuluttajapakatuissa salaateissa. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki salaatit ja SalaattiMestari salaattibaari. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 62,7 M euroa. Toimipisteet meillä on Pedersöressä, Mustasaaressa ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä noin 500 henkilöä. Lisätietoja yrityksestämme voit lukea internetsivuiltamme www.fresh.fi

Oletko valmis tarttumaan hetkeen ja uusiin haasteisiin? Etsimme kasvavaan yritykseemme ihmisiä, jotka innostuvat kehittämisestä, oppimisesta ja ovat mukana oman roolinsa kautta täyttämässä asiakaslupauksiamme.

Haemme energistä, tuloshakuista ja ostotoimintojen kehittämisestä kiinnostunutta

OSTAJAA

Ostajana vastaat konsernin erikseen nimettyjen tuoteryhmien (esim. raaka-aineet, komponentit, pakkausmateriaalit ja etiketit ym.) ostoista. Sinulla on tärkeä rooli saatavuuden varmistamisessa ja hävikin hallinnassa. Olet mukana luomassa hankintastrategiaa sekä toteuttamassa toimittaja-auditointeja kotimaassa ja ulkomailla. Tehtävässä osallistut ostovalikoiman kehittämiseen yhteistyössä tuotannon, markkinoinnin ja tuotekehityksen kanssa. Tehtäviin kuuluu myös tilastointia ja raportointia sekä osallistumista järjestelmien kehittämiseen.

Odotamme sinulta:

  • teknistä tai kaupallista koulutusta
  • työkokemusta ostojen ja hankintojen parista
  • määrätietoista ja tavoitteellista työskentelytapaa
  • hyviä neuvottelu- ja tiimityöskentelytaitoja
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Tarjoamme innostavan ilmapiirin, nopeatempoisen ja haastavan työn kasvavien tavaravirtojen parissa Pohjanmaalla Edsevössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Ostopäällikkö Leo Snellman 044 781 2451, Tuotantopäällikkö Ville Katainen 0405880583.

Tule onnistumaan kanssamme! Jätä hakemuksesi viimeistään 29.9.2019 Hae työpaikkaa linkin kautta.