(Poistunut julkaisusta)

Ostaja
Suomen kansallisooppera ja -baletti sr

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Suomen kansallisooppera ja -baletti sr hakee

Ostajaa
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.11.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan

Tehtävässäsi Suomen kansallisoopperan ja -baletin puvuston ostajana vastaat osaltasi puvuston hankinnoista, ostoprosesseista ja toimittajaverkostosta.
Syvällinen osaamisesi ostoprosesseista ja eri materiaalien kategoriahankinnasta sekä aiempi kokemuksesi toimittajayhteistyön kehittämisestä materiaalitoimittajien kanssa on eduksesi tässä tehtävässä. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta myös kansainvälisten ostojen ja sopimusneuvotteluiden parista sekä halua kehittää organisaatiomme ostotoimintaa tulevaisuudessa.

Ostajana toimit tiiviissä yhteistyössä puvuston teosvastaavien ja pukusuunnittelijoiden kanssa hankintoja suunniteltaessa. Sinulla on kykyä hahmottaa asioita luovasti ja ajatella ratkaisuhakuisesti. Tunnistat monipuolisesti erilaisia ostokanavia puvuston materiaalihankinnoille ja olet luontainen verkostoituja. Tämän lisäksi sinulla on itsenäistä organisointikykyä ja hyvät neuvottelutaidot.

Edellytämme sinulta soveltuvaa tutkintoa sekä aiempaa työkokemusta hankintojen ja ostamisen parista. Suomen kielen lisäksi edellytämme sinulta sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, jotta voit toimia päivittäin yhteistyössä kansainvälisen toimittajaverkostomme kanssa.

Suomen Kansallisooppera ja -baletti tarjoaa kansainvälisen ja inspiroivan työympäristön keskeisellä paikalla Helsingin ytimessä. Puvustomme työntekijöiden erityisammattitaidolla ja taidelajien tuntemuksella toteutetaan ooppera- ja balettiteosten upeat puvut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa puvuston päällikkö Katja Karjalainen ma 2.9.2019 klo 14-15 ja ke 4.9.2019. klo 10-11 välisinä aikoina, puh. 040 740 6525.

Pyydämme sinua jättämään hakemuksesi palkkatoiveen kera 15.9.2019 mennessä Kansallisoopperan ja -baletin www-sivuilla (oopperabaletti.fi) olevaan sähköiseen rekrytointijärjestelmään.