(Poistunut julkaisusta)

Ostaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Haemme asiakasyrityksellemme Nummelaan neuvottelutaitoista Ostajaa logistiikkaosastolle.

Dicro Oy on v. 1987 perustettu elektroniikka-alan sopimusvalmistaja. Yritys työllistää noin 160 henkilöä tehtaissaan Suomessa ja Virossa. Yrityksen toiminta-ajatuksena on alusta asti ollut tarjota kokonaisvaltaista, korkealaatuista sopimusvalmistusta ammattilaiselektroniikan tarpeisiin ja sovelluksiin. Yrityksen strategiset bisnesalueet ovat asiakasspesifisten kaapelistojen, elektroniikka- sekä sähkömekaanisten tuotteiden sopimusvalmistus.

Tehtävässäsi

Pääset hallinnoimaan yrityksen ostotoimintaa ja yhteydenpitoa toimittajiin. Osallistut prosessiin alusta loppuun alkaen strategisesta suunnittelusta aina ostotoiminnan toteutukseen, eli suoriin ostoihin ja niiden arviointiin. Tuotteiden materiaaliostot sekä materiaalien hinnoittelu myynnille ja pyrkimys hintojen systemaattiseen alentamiseen on toimenkuvasi ytimessä. Yhtä suuressa roolissa tehtävässä on logistinen puoli, johon liittyen tehtäviäsi ovat logististen toimintojen seuranta; varastonarvo, ostot, rahti- ym. kulut, toimittaja-arviot ja toimitusvarmuuden seuranta. Lisäksi vastaat materiaalien hintakehityksen seuranta-, valvonta ja korjaustoimenpiteistä.

Odotamme sinulta

Kokemusta elektroniikasta, ostotoiminnasta sekä ostotoiminnan johtamisesta. Tiedät, miten ostamista ja hankintaa tulee toteuttaa sekä hallitset niiden kehittämisen. Toimit luontevasti neuvottelutilanteissa ja osaat rakentaa tuottavia verkostoja tavarantoimittajien kanssa. Ydinosaamistasi on hankintatoimen sekä siihen liittyvien sopimusten ja toimitusehtojen tuntemus. Olet dynaaminen toimija, joka mukautuu erilaisiin ympäristöihin ja pystyy tehokkaasti arvioimaan omaa ja yrityksen toimintaa. Omaat teknistä ymmärrystä elektroniikkapuolen laitteista, komponenteista ja kaapelituotteista. It-osaamisesi on ajantasaista ja kykenet työskentelemään suomen lisäksi ainakin myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle

Vakituisen työn vakavaraisessa yrityksessä. Roolisi yrityksen toiminnoissa on keskeinen ja asemasi merkityksellinen kaikkien ydinprosessien kannalta. Tehtävässä yhdistyy ostamisen ja logistiikan osaaminen, joita molempia pääset oman osaamisesi ja yrityksen toimintojen näkökulmasta kehittämään entisestään.

Hakuprosessi

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki hakemukset ja tiedustelut tulevat WorkPower Oy:n kautta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi oikea ostaja tähän tehtävään lähetä hakemuksesi järjestelmämme kautta viimeistään 10.7.2019 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, tehtävässä on aloitus mahdollisimman pian, joten täytämme sen heti oikean löytyessä.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

Ota yhteyttä: HR koordinaattori Emilia Järvenpää, 044 7455170, emilia.jarvenpaa@workpower.fi

 

Avainsanat: ostaja, logistiikkapäällikkö, logistiikka, technical supply specialist, ostopäällikkö