(Poistunut julkaisusta)

Ostaja
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019
Oletko oppimishaluinen, motivoitunut ja kiinnostunut ostamisen maailmasta? Omaatko lisäksi kaupallisen tai teknisen koulutuksen sekä SAP on sinulle ennestään tuttu? Etsimme nyt asiakkaallemme Konecranesille ostajaa osaksi Suomen varaosatiimiä! Etenemme haussa heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään varaosaostojen parissa. Päivittäiset työtehtäväsi sisältävät ostojen tekemistä SAP-järjestelmän kautta sekä toimitusten valvontaa. Teet tiivistä yhteistyötä varaosayksikön sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa niin Suomessa kuin kansainvälisellä tasolla. Työhösi kuuluu myös toimitusten seuraaminen, laskupoikkeamiin puuttuminen sekä ostotilauksiin liittyvien muutoksien päivittäminen järjestelmään.

Tarjoamme


* Monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan, jossa osaava tiimi tukena
* Mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ympäristössä


Kuulostiko tehtävänkuvaus kiinnostavalta? Kyseinen tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden ostotyöstä kiinnostuneelle päästä kartuttamaan arvokasta työkokemusta ostamisen parissa innostavassa työympäristössä, kansainvälisessä yrityksessä.
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Ostojen tekeminen ja tilausten seuranta
* Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa
* Erilaisten ongelmien, kuten viivästysten tai laskupoikkeaminen, selvittäminen
* Ostotilauksiin liittyvien muutosten päivittäminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Sinulla on:
* Kaupallinen tai tekninen koulutus
* Aikaisempaa kokemusta SAPin käytöstä
* Sujuva suomi ja hyvä englannin kielen taito

Persoona:
* Itseohjautuva työote ja oppimishalukkuutta
* Yhteistyötaitoinen ja sosiaalinen
* Kyky sietää sekä painetta että rutiineja
* Tarkka ja huolellinen

Eduksi:
* Kaikki aikaisempi kokemus ostamisen ja hankinnan työtehtävistä

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 31.12.2019 asti
* Sijainti: Koneenkatu 8, Hyvinkää
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Konecranesin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää [Academic Workille]
(hel01@academicwork.fi).


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Konecranes Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta.