Ostaja
Caruna

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Haemme määräaikaista ostajaa (tammikuulle 2020 asti) huolehtimaan siitä, että asiakkaamme saavat jatkossakin luotettavaa sähkönsiirtoa. Teemme jatkuvasti mittavia hankintoja rakentaessamme uutta sähköverkkoa Carunalle ja sujuvat ostotoimet ovat meille kriittisen tärkeitä.

Ostajana vastaat osaltasi muun muassa Carunan epäsuorien ja suorien tilausten tekemisestä, materiaalilaskujen käsittelystä, reklamaatioiden käsittelystä, materiaalitilausten muutoksista ja käyttäjätunnushallinnasta. Huolehdit tiiviistä yhteistyöstä materiaalitoimittajien kanssa. Osallistut aktiivisesti Carunan ostotoimen työhön yhdessä hankinta- ja ostokollegoidesi kanssa. Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus ja toimitilamme sijaitsee Espoon Leppävaarassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Carunan hankinta- ja ostotoimessa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi dynaamisessa ja mielenkiintoisia haasteita tarjoavassa ympäristössä. Saat mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä asiantuntevien ja tiimihenkisten työkavereiden kanssa yrityksessä, joka haluaa olla toimialansa suunnannäyttäjä.

Odotamme

Tämä tehtävä soveltuu hyvin esim. vastavalmistuneelle henkilölle. Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen, sinnikäs ja sinulla on sekä neuvottelutaitoa että kyvykkyyttä yhteistyöhön eri tahojen kanssa. Olet tuloshakuinen ja joustava sekä pystyt työskentelemään itsenäisesti paineenkin alaisena. Olet esiintymistaitoinen tiimipeluri ja englannin kieli on hallussasi. Kokemus ostajan tehtävistä katsotaan eduksi.

Lisätietoja

Toimitathan hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään perjantaina 24.5.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintajohtaja Mervi Haukilahti, mervi.haukilahti@caruna.fi

Tarjoamme

Carunalaisena pääset toimimaan monipuolisella alalla, joka on elintärkeä koko Suomen arjen toimivuuden takaajana. Energia-ala ja sähkönsiirto ovat juuri nyt mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa, joten ostajana pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja tekemään työtäsi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Työnantajana Caruna on energinen ja ketterä. Olemme Suomen johtava sähkönsiirtoyhtiö ja oman alamme ykkönen, mutta kulttuuriimme kuuluu toimia ihmislähtöisesti ja uutta keksien ja kokeillen. Meillä saat tilaa oppia, kehittyä ja ottaa vastuuta heti ensimmäisestä päivästä alkaen! Työhyvinvointi, työssä jaksaminen ja reilu palkitseminen ovat mielestämme tärkeitä asioita. Ne takaavat, että carunalaisilla riittää hyvää energiaa niin työhön kuin vapaa-ajallekin. Panostamme työntekijöidemme viihtyvyyteen tarjoamalla konkreettisia etuja, palveluita ja aktiviteetteja osana työsuhdetta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268935
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo