(Poistunut julkaisusta)

Ostaja
FläktGroup Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

HALUATKO PÄÄSTÄ TEKEMÄÄN MONIPUOLISIA HANKINNAN TEHTÄVIÄ IHAN PARHAASSA SEURASSA?

Tiimimme tarvitsee vahvistusta ja meillä on paikka varattuna juuri sinulle. Etsimme ostajaa noin vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Päätehtäväsi on varmistaa tuotannossa käyttettävien osien ja materiaalin riittävyys kanavatuotannossamme ja logistiikkakeskuksessamme Turun Urusvuoressa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu paikallisia hankinnan tehtäviä ja projekteja, joista sovitaan erikseen. Vastaat myös epäsuorista hankinnoista – niin operatiivisista ostoista kuin toimittajasuhteiden ylläpitämisestä. Teet yhteistyötä useiden toimijoiden kanssa niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Olet osa toimitusketjun hallinnan tiimiä.

Odotamme sinulta palveluhenkistä työskentelyotetta ja oma-aloitteisuutta. Olet yhteistyökykyinen ja joustava. Olet luonteeltasi utelias ja halukas oppimaan uutta. Sinulla on 2–4 vuoden kokemus hankinnan työtehtävistä sekä tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen kielen lisäksi myös englanniksi. 

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä ja huipputiimissä! Tämä on sinun tilaisuutesi oppia uutta ja ottaa seuraava askel urallasi eteenpäin.

Lisätietoja tehtävistä saat maanantaina 18.3. soittamalla Customer Service and Supply Chain Manager Pertti Varjoselle, puh. 040 868 3249.

Mikset hakisi tehtävää jo tänään täyttämällä hakulomakkeen verkossa. Jos et ehdi tänään, niin haethan paikkaa viimeistään keskiviikkona 27. maaliskuuta.