(Poistunut julkaisusta)

Ostaja
Wipak Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018

Vahvistaaksemme ostopuolen tiimiämme Nastolassa, etsimme vakituiseen työsuhteeseen sinua

OSTAJA

Tehtäviisi kuuluvat ostoprosessin eri vaiheet hankintatarpeiden ennakoimisesta tarjouspyyntöjen tekoon, kilpailuttamiseen, materiaalitarpeiden tilaamiseen, toimitusvalvontaan ja seurantaan. Olet aktiivisesti yhteydessä sekä kotimaisiin, että ulkomaisiin tavarantoimittajiin. Teet läheistä yhteistyötä tuotannonsuunnittelun sekä tuotannon kanssa ja osallistut tarvittaessa eri kehitysprojekteihin.

Odotamme sinulta kaupallista koulutusta ja 2-5 vuoden vastuullista kokemusta osto- ja toimitusprosessista. Hallitset Excelin lisäksi yleisten raportointi- ja analysointityökalujen käytön, sekä sinulla on vahva englannin kielen taito suullisesti ja kirjallisesti. Eduksi katsomme muun kielitaidon ja kokemuksen SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa ja ammattitaitoista neuvottelu- ja osto-otetta sekä oma-aloitteista ja suunnitelmallista otetta työhön. Olet ratkaisu- ja kehittämishakuinen ja omaat hyvän, positiivisen asenteen työntekoa kohtaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen ja palkitsevan työn pakkausratkaisuliiketoiminnan ytimessä, kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Kiinnostuitko? Ole ystävällinen ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kanssa palkkatoiveineen 11.11.2018 mennessä osoitteeseen careers@wipak.com. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa Purchasing Manager Ari Lehto p. 020 510 3260 tai ari.lehto@wipak.com