(Poistunut julkaisusta)

Ostaja
Tevella Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Haemme nyt Tevella Oy:lle

Ostajaa

vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät

Ostajana toimit yhdessä Tevella Oy:n tuotevastaavien kanssa ja asemapaikkasi on Tampereella. Odotamme sinulta kokemusta ostajan tai ostoassistentin tehtävistä. Vastuullasi on tuotteiden saatavuuden varmistaminen oikeilla ostoennusteilla, varastoarvon taloudellinen optimointi ja tilaukset ja toimitusaikavalvonta. Tuoteryhmäosaaminen luetaan eduksi, muttei ole välttämätön.

Edellytykset

Olet etsimämme henkilö, jos työotteesi on tarkka ja itsenäinen. Olet oma-aloitteinen, analyyttinen, kehittämishaluinen, osaat kuunnella, kommunikoida ja tehdä hyvää yhteistyötä kollegojen sekä muiden sidosryhmien kanssa. Vahva suomen kielen taito on ehdoton edellytys. Lisäksi tarvitset työssäsi sujuvaa englannin taitoa, sillä suurin osa tavarantoimittajista on kansainvälisiä.

Tutustu lisää

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä.  Tevellan tämänhetkinen koko tuotevalikoima on löydettävissä osoitteesta http://www.tevella.fi/julkiset_hankinnat/kuvastot-ja-esitteet

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Personnel Group, Mika Ahlfors p. 03 3138 0464 tai Tevella Oy, Tuote- ja markkinointitiimin päällikkö Ella Väyrynen p. 040 1520983.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.