(Poistunut julkaisusta)

Ostaja
Specma

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Haemme Sinua pieneen, mutta tehokkaaseen ostotiimiimme toimimaan ostopäällikön läheisenä työparina.

Ostajana huolehdit materiaalihankinnoista ja siitä että tuotteet saapuvat asiakkaillemme luvatussa aikataulussa. Tehtäväsi on kehittää yrityksen sisäistä logistiikkaa ja varmistaa korkea palveluaste.

Olet etsimämme henkilö, jos työotteesi on tarkka ja itsenäinen. Osaat kuunnella, kommunikoida ja tehdä hyvää yhteistyötä kollegojen sekä muiden yhteistyötahojen, kuten tavarantoimittajien kanssa.

Sinulla on useamman vuoden työkokemus ostajan tehtävistä. Arvostamme myös kokemustasi hydrauliikkatuotteiden maailmasta. Onnistumista työssä tukee kansainvälisen kaupan kokemus ja hyvä kielitaito. Vahva suomen kielen taito on ehdoton edellytys, lisäksi tarvitset työssäsi sujuvaa englannin taitoa. Ruotsin kielen taito on plussaa, sillä olemme osa ruotsalais-tanskalaista konsernia. Muu kielitaito on eduksi. 

Koulutustaustasi on opisto- tai ammattikorkeakoulutasoinen kaupallinen koulutus ja käytät sujuvasti Ms Office –ohjelmia.

Tarjoamme itsenäisen työn mukavassa työyhteisössä. Hae tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 19.9. Liitä hakemuksesi mukaan palkkatoive.

Rekrytointia hoitaa rekrytointikonsultti Tanja Huittinen, p. 050 355 3232. Tehtävään tai hakuprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä torstaina 6.9. klo 12-14 tai maanantaina 10.9. klo 17-18.