(Poistunut julkaisusta)

Ostaja
Eltel Networks Pohjoinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Eltel Networks Pohjoinen Oy etsii

OSTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Pohjois-Suomen alueelle.

Ostaja toimii ensisijaisesti teleliiketoiminnan alueella vastaten alueen materiaaleihin- ja logistiikkaan liittyvistä ostoista. Toimit tiiviissä yhteistyössä tiimipäälliköiden, rakentamisesta vastaavan työnjohdon sekä alueen hankintapäällikön kanssa. Raportoit tehtävässäsi Pohjoisen hankintapäällikölle.  Toimipisteesi voi olla mikä tahansa Eltelin Pohjoisen toimipiste.

Edellytämme sinulta kokemusta televerkon rakentamisesta, tuotteista sekä toimittajaketjuista. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus ja kokemus hankintatehtävistä katsotaan eduksi.

Etsimällämme henkilöllä on kyky ja taito löytää korvaavia hankinta- ja toimitusratkaisuja. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja kokonaistaloudelliseen ajatteluun.

Eltelillä saat mukavien työkavereiden lisäksi kilpailukykyisen palkan, sekä haastavan ja monipuolisen työn. Eltel tarjoaa kansainvälisen, draivikkaan ja yrittäjähenkisen työympäristön, jossa saat muun organisaation tuen sekä hyvät kehittymismahdollisuudet.

Eltel Pohjoisen toimipisteet sijaitsevat Kempeleessä, Kajaanissa, Kemissä ja Rovaniemellä ja tehtävä voi sisältää matkustamista toimipisteiden välillä

Tervetuloa todellisten tekijöiden maailmaan!

Lisätietoja paikasta antaa Jarkko Ahonen, puh. 040 311 4615

Lähetä hakemuksesi sekä cv palkkatoiveineen 26.6.2018 mennessä osoitteessa https://www.recright.com/careers/fi/eltelnetworks/ostaja-5b178cc10e05a01208a12b6a