(Poistunut julkaisusta)

Ostaja
Navix Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Olemme marinetuotteissa markkinajohtaja Skandinaviassa ja lisäksi meillä on merkittäviä asiakkaita Keski-Euroopassa ja Englannissa.

Nyt haemme kasvustrategiaamme tukemaan energistä ja omatoimista ostotoiminnan ammattilaista.

OSTAJA

Tässä monipuolisessa tehtävässä vastaat osasta yrityksen materiaalihankinnasta ja etsit aktiivisesti uusia vaihtoehtoja nykyisten tuotteiden ja toimittajien tilalle. Neuvottelet ostoehdoista ja hinnoista ja vastaat tuotteiden päivittäisistä ostorutiineista ja materiaalihallinnan kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotesuunnittelijoidemme kanssa. Työtehtäviin saattaa myös liittyä matkustamista.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on näyttöjä kansainvälisestä teknisen kaupan ostotehtävistä, uusien komponenttien ja toimittajien hankinnasta, soveltuva sähkötekninen tai kaupallinen koulutus sekä kykyä ja halua kehittää yrityksen ostotoimintaa. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, oikea asenne, itsenäinen ote työhön ja halu menestyä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn kehittyvässä yrityksessä alan huipputuotteiden parissa. Saat myös osaavan organisaation tuen ja erityisen näytönpaikan nuorekkaassa työympäristössä.

Kirjalliset vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen reijo.laaksonen@tasktor.fi. 22.06.2018 mennessä. Puhelintiedusteluihin vastaa Reijo Laaksonen numerossa 0400 – 525635.