(Poistunut julkaisusta)

Ostaja
Auto-Bil

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

 

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt huippuammattilaistemme joukkoon

Ostajaa


Tässä tehtävässä ostat autoja nykyisten ostokanaviemme kautta, etsit ja kehität yhdessä ostotiimin kanssa uusia ostokanavia, käsittelet tarjouksia sekä huolehdit toimitusten käsittelystä ja logistiikasta. Lisäksi teet autoille teknisiä arviointeja ja vastaat osaltasi autojen hinnoittelusta. Työskentelet tiiviisti yhteistyössä automyyntimme kanssa. Tehtävän sijaintipaikka on pääkaupunkiseudulla joko Helsingissä tai Vantaalla.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta vaihtoautokaupasta sekä yrittäjähenkistä asennetta. Olet työskentelytyyliltäsi oma-aloitteinen ja sinulla on erinomaiset tiimityöskentelytaidot. Kommunikoit sujuvasti niin puhelimitse, sähköpostitse kuin sosiaalisen mediankin kautta. Jos tuntomerkit täyttyvät kohdallasi, kuulemme mielellämme Sinusta lisää!

Tarjoamme mielenkiintoisen ja palkitsevan työn kasvavan autoliikkeen palveluksessa. Meillä on hyvä porukka ja aito tekemisen meininki. Teemme työmme mahdollisimman hyvin ja haluamme menestyä ryppyotsaisuuteen sortumatta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ostopäällikkö Sampo Paavilainen, puh. 050 420 1106.

Kiinnostuitko? Kerro meille miksi juuri Sinä olet oikea henkilö tähän tehtävään jättämällä hakemuksesi viimeistään 3.6.2018 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä!