(Poistunut julkaisusta)

Ostaja
Fresh Servant Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Innostutko kehittämisestä ja mielenkiintoisen tuoteportfolion parissa työskentelystä? Etsimme kasvavaan yritykseemme tuloshakuista ja ostotoimintojen kehittämisestä kiinnostunutta

OSTAJAA

tuoretuotteiden ostoon. Tehtävässä vastaat oman vastuualueesi tuottaja ja tavarantoimittaja yhteistyöstä ja neuvotteluista. Kausisuunnittelu kuuluu oleellisena osana tehtäviisi ja vastaat tuotteiden saatavuudesta ja toimitusvarmuudesta. Ostajana suunnittelet yhdessä myynnin kanssa mm. kampanjoita, valikoimaa kuin myös sovit hinnoittelusta. Tehtävässä osallistut yhteistyökumppaneiden auditointeihin ja tilaus-toimitusketjun kehittämiseen.

Odotamme sinulta teknistä, kaupallista tai luonnonvara-alan koulutusta sekä työkokemusta ostojen ja hankintojen parissa, kokemus tuoretuotteiden parissa toimimisesta katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta määrätietoista ja tavoitteellista työskentelytapaa kuin myös erinomaisia neuvottelu- ja tiimityötaitoja. Teemme päivittäin työtä kolmella kielellä: suomeksi, ruotsikisi ja englanniksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, innostavan ilmapiirin ja huipputyökaverit vahvasti kehittyvässä yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Markkinointipäällikkö Leo Snellman 044 781 2451.

Tule onnistumaan kanssamme ja lähetä hakemuksesi viimeistään 3.6.2018 Hae työpaikkaa painikkeen tai linkin https://bit.ly/2FGmpeD kautta.