(Poistunut julkaisusta)

Ostaja
Maillefer Extrusion Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Työkaverimme siirtyessä uusiin haasteisiin, etsimme ostajaa tiimiimme.

Tässä tehtävässä vastaat päivittäisestä ostotoiminasta Services liiketoiminnassamme. Pääasiallisen tehtävänäsi on huolehtia siitä, että varaosa- ja muut ostot tapahtuvat oikea-aikaisesti ja että tuotteet saapuvat varastoomme sovittua aikataulua noudattaen. Osa toimittajista on jo meille tuttuja, mutta toisinaan valitset toimittajan itse sekä ylläpidät yhteyksiä voimassa olevaan toimittajaverkostoon. Olet tehtävässäsi tärkeä linkki toimittajiemme ja liiketoimintamme välillä sekä kehität oston päivittäisiä toimintatapoja ja omalla tekemiselläsi olet mukana huolehtimassa siitä, että saavutamme meille asetetut tavoitteet. 

Luonteeltasi olet toimeen tarttuva ja kehität toimintatapoja mielelläsi. Olet hyvä organisoimaan asioista ja pidät siitä, että saat olla yhteydessä moniin eri tahoihin. Lisäksi olet tiimipelaaja ja pidät siitä, että työkuormasi vaihtelee.

Koulutustaustaltasi olet tradenomi tai sinulla on muu ostajan tehtävään soveltuva koulutus.  Olet tottunut toimistotyökalujen käyttäjä ja käyttänyt toiminnanohjausjärjestelmää (SAP, IFS tai muu) sekä puhut ja kirjoitat hyvin suomen ja englannin kieltä. Muusta kielitaidosta on tehtävän hoitamisessa apua.

Me tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset yhdessä kanssamme kehittämään kansainvälistä liiketoimintaamme, joka muodostuu kaapeli- ja muoviputkiteollisuuden huipputeknologian tuottamisesta asiakkaidemme tuotantolaitoksille ympäri maailmaa.

Tehtävä on kokoaikainen ja työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 16.4. – 19.4.2018 arkipäivisin klo 13-14 Kaisa Peltoniemi puh: 040 641 6628 tai Roger Möller puh:0400 258 504

Jätäthän hakemuksesi osoitteessa  https://response.questback.com/mailleferinternationaloy/szbvnyf4ki