(Poistunut julkaisusta)

Ostaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2018

Oletko kiinnostunut osto-/hankintaprosessista? Tämä tehtävä tarjoaa mahdollisuuden juuri valmistuneelle kuin kokeneellekin henkilölle.

Haemme asiakasyritykseemme Helsinkiin ostajaa ostoprosessin hallinnointitehtävään vähintään vuoden loppuun asti kestävään työsuhteeseen, mahdollisesti pidempään. Työn aloitus on mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Ostotehtävässä vastaat valmistavan teollisuuden materiaalihankintatietojen hallinnoinnista läpi tuotantoprosessin. Tehtävä antaa mahdollisuuden myös päästä kehittämään ostoprosessia, kun olet saanut käsityksen sen nykyisestä toimivuudesta. Ostajana hoidat mm. tilauksia SAP:n kautta sekä vastaat materiaalien laadusta ja oikea-aikaisesta toimituksesta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu raportoida toteutuneista materiaalikustannuksista projekteittain sekä käsitellä hankintoihin liittyviä reklamaatioita ja laskuja. Työskentelet osana projektitiimiä, jossa ostot tehdään projekteittain ja suurin osa muista henkilöistä on teknisiä asiantuntijoita kuten suunnittelijoita tai projektipäälliköitä.

Toivomme sinulla olevan

  • tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. insinööri)

  • aikaisempaa kokemusta oston/hankinnan tehtävistä, esim. avustavasta roolista

  • kykyä ja kiinnostusta ymmärtää teknisten tuotteitten toimintaperiaatteita

  • pitkällä tähtäimellä valmiutta ja intoa kehittää ostotoimintaa tehokkaammaksi ja oikea-aikaisemmaksi

  • taitoa toimia sekä suomen että englannin kielellä.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen SAP:sta tai muista vastaavista toiminnanohjausjärjestelmistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän kansainvälisessä valmistavan teollisuuden yrityksessä, jonka tuotteet ovat alansa parhaita ja ympäristöystävällisimpiä teknisellä suorituskyvyllä mitattuna. Vaikka tehtävä on aluksi määräaikainen, työn jatkuminen on todennäköistä hyvien tulevaisuuden näkymien johdosta.

Haethan tehtävään pikaisesti, sillä se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Kristiina Vormala puhelimitse (040 8374019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.