(Poistunut julkaisusta)

Ostaja
Poolia Suomi Oy / Leipurin Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Leipurin Oy

Leipurin tuottaa ratkaisuja leipomo- ja konditoriatuotteiden, elintarviketeollisuuden sekä kodin ulkopuolisen syömisen (out-of-home) markkinoille. Yhtiö toimittaa kaikkia leipomoiden tarvitsemia raaka-aineita, valmisteita, pakasteita ja tarvikkeita sekä muulle elintarviketeollisuudelle lisäarvoa tuottavia erikoistuotteita. Leipurin päämiehet ovat alansa johtavia kansainvälisiä valmistajia. Leipurin toimii Suomessa, Venäjällä, Baltiassa, Puolassa, Ukrainassa, Valko-Venäjällä sekä Kazakstanissa. Venäjällä toiminta kattaa maantieteellisesti kaikki alueet. www.leipurin.com

Esittely

Haemme nyt asiakkaamme Ostotiimin vahvistukseksi aktiivista ja oppimishaluista operatiivista

OSTAJAA

Vakituiseen työtehtävään Vantaalla sijaitsevaan toimipisteeseen. Tehtävän aloitus on pikaisesti/kevään alkupuoliskolla!

Työtehtävät

Vastaat työssäsi Osto-, tarvike- ja palvelutilausten tekemisestä (ns. kotiinkutsuminen), hankintojen toimitusvalvonnasta (esim. toimitusajat yms), toimittajien ja nimikkeiden perustamisesta sekä täydentämisestä järjestelmään (M3) esimerkiksi uusien hintojen osalta. Hoidat sopimusdokumentaation taltioinnit sekä laskujen maksuun liittyviä tehtäviä, vastaat hankittavien kohteiden logististen kuljetusratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Ajan myötä ja oppimisen karttuessa tulet vastamaan myös valittujen hankintaryhmien tuotteiden ostosta; sisältäen neuvottelut ja sopimukset. Lisäksi hoidat erilaisia projektiluonteisia muita tehtäviä.

Tiimiin kuuluvat kaksi ostopäällikköä ja yksi operatiivinen ostaja. Esimiehenäsi toimii Hankintajohtaja.

Edellytykset

Odotamme sinulta:

- Kiinnostusta hankintatyöhön sekä halua kehittyä ja oppia uutta
- Soveltuvaa logistista tai kaupallista koulutusta
- Vähintään kahden vuoden kokemusta ostotehtävistä
- Olet käyttänyt jotain ERP -ohjelmaa (käytössä M3) ja hallitset MS- Office ohjelmat
- Suomen ja englannin kielten sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista
- Leipomo-/elintarvikealan tuntemus katsotaan eduksesi

Ennen kaikkea toivomme, että olet tarkka, huolellinen sekä vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen tiimin jäsen, mutta kykenet toimimaan myös itsenäisesti.

Haluat oppia uutta ja samalla jakaa oppimaasi muille. Asenteesi on tinkimätön ja periksiantamaton ja sinulle on tärkeätä toimia hyvin myös paineen alla asetettujen aikataulujen mukaisesti. Sinulle on tärkeätä kehittyä ammatissasi ja urallasi.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle vakavaraisen ja tunnetun yrityksen kokeneet ja ammattitaitoiset kollegat ja mahdollisuuden oppia ja kehittyä ammatissasi.
Saat työsuhteesi alussa kattavan perehdytyksen ja tämän jälkeen jatkuvan taustatuen työllesi.

Lisätiedot

Heräsikö kysyttävää? Jos, niin ota vain rohkeasti yhteyttä! Sanna Majava vastaa mielellään kysymyksiin joko sähköpostitse sanna.majava@poolia.fi tai puhelimitse +358 20 7290 838.

Kiinnostuitko? Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian hakujärjestelmämme kautta.

Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan valitun henkilön ja asiakasyrityksemme välille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".