(Poistunut julkaisusta)

Ostaja (Vilppula/Tampere) REKRYTOINTI
Kojair Tech Oy/Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Kojair Tech Oy on suomalainen yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja myy puhdasilmalaitteita ja erityisesti mikrobiologisia suojakaappeja sekä kotimaahan että kansainvälisille markkinoille. Yrityksellä on kokonaisuudessaan lähes 50 vuoden vahva kokemus erilaisten puhdasilmasovellusten suunnittelusta ja valmistuksesta. Kojair Tech Oy:n pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Vilppulassa, henkilöstömäärä on yli 40 henkilöä ja liikevaihto n. 6 miljoonaa euroa.

Etsimme heille nyt

OSTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

 vastuualueisiin kuuluvat mm.

  • erilaiset materiaaliostot
  • kysyntäennusteet
  • kustannusseuranta
  • toimittajayhteistyön kehittäminen

Odotamme hakijalta

  • tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta
  • kokemusta valmistavasta teollisuudesta
  • ajan tasalla olevia IT-taitoja
  • hyvää organisointikykyä

Etsimämme henkilö on sosiaalinen, pärjää hyvin neuvottelutilanteissa ja suoriutuu kommunikoinnista myös englanniksi. Osaaminen ja kokemus hankintatoimesta, ohutlevyvalmistuksesta ja Lean-menetelmistä on sinulle eduksi.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, sillä valittava henkilö työskentelee läheisessä yhteistyössä myynnin, tuotannon ja suunnittelun kanssa. Lisäksi hän osallistuu erilaisiin tuotannon kehittämisprojekteihin yhdessä muun organisaation kanssa.

Asiakkaamme tarjoaa tehtävään valitulle henkilölle mielenkiintoisen ja alati kehittyvän paikan kasvavan yrityksen organisaatiossa sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työtä tehdään pääosin Vilppulassa, mutta silloin tällöin töitä on mahdollista tehdä etänä myös Tampereelta käsin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten laita viipymättä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera tulemaan osoitteessa www.alenconsulting.fi. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 9-16 myyntikonsultti Pertti Nurmelta, p. 044 740 4503.