(Poistunut julkaisusta)

Ostaja Veljekset Keskiselle Tuuriin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018Työn kuvaus:
  Asiakkaamme, Veljekset Keskinen Oy, on Suomen suurin ja tunnetuin tavaratalo sekä Suomen suosituin matkailukohde yli 6 miljoonan vuosittaisella kävijällä. Tuurissa sijaitseva matkailukohde käsittää Tavara- ja Ruokapuodin, lukuisia ravintoloita, karavaanialueen ja hotellin.
 
Haemme nyt Veljekset Keskinen Oy:n pukeutumisosastolle OSTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.
 
Työtehtäviisi kuuluvat operatiivinen ostotoiminta sekä tuotteiden ennakkotilaukset. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan mainoksia ja kampanjoita. Osallistut myös muihin ostotiimin tehtäviin.
 
Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta pukeutumisalalta ja ostotoiminnoista sekä aitoa innostusta muodin ja trendien seuraamiseen. Sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot sekä päätöksentekokykyä. Työotteeltasi olet aktiivinen, täsmällinen ja joustava. Olet valmis ajoittain matkustamaan työssäsi ja joustat tarvittaessa työajoissa. Sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot; osaat toimia erilaisten ihmisten kanssa ja haluat päästä tuloksiin yhdessä tekemisen kautta. Sinua innostaa työssä tuloksen tekeminen ja haluat antaa ideoita ja näkemystä ostotoiminnan kehittämiseen. Työssä edellytetään suomen kielen lisäksi englannin kielen sujuvaa taitoa.
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja käytännönläheisen oston tehtävän Suomen suurimmassa tavaratalossa. Työsi tukena sinulla tulee olemaan osaava työyhteisö sekä organisaatio. Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa osaltasi Suomen suurimman tavaratalon toimintaan ja menestykseen.
 
Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä ja tehtävä on vakituinen.
 
Hae tehtävää osoitteessa www.adecco.fi 31.7.2018 mennessä liittämällä mukaan CV:si ja työhakemuksesi. Hausta vastaa Adecco Vaasan Senior HR Consultant Nina Vesavuori (nina.vesavuori@adecco.fi, puh. 050 383 0168) ja HR Consultant Pauliina Rintala (pauliina.rintala@adecco.fi, puh. 040 149 5197), jotka antavat myös tarvittaessa lisätietoja tehtävästä.

Asiakkaan tehtävänimike:  Ostaja


Sijainti:  JYVÄSKYLÄ


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Nina Vesavuori


Toimipaikka:  Jyväskylä