(Poistunut julkaisusta)

Ostaja urakka- ja palveluhankintoihin Kilpilahteen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019
Etsimme nyt asiakkaallemme Porvoon Kilpilahteen ostajaa työskentelemään urakka- ja palveluhankintojen parissa! Onko sinulla jo parin vuoden kokemus projekti- tai hankintatehtävistä ja olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi edelleen vastuullisissa tehtävissä osana ammattitaitoista tiimiä? Tämä mahdollisuus voi olla juuri sinua varten! Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä etenemme rekrytointiprosessissa nopealla aikataululla.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista ostajaa asiakkaalleen Kilpilahteen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.
TYÖNKUVA
Ostajana vastaat projektien urakka- ja muiden palveluhankintojen itsenäisestä suorittamisesta. Tulet osaksi ammattitaitoista tiimiä ja osallistut lisäksi toimintatapojen, ohjeiden ja järjestelmien ajan tasalla pitämiseen ja kehittämiseen.

Tehtäviisi kuuluu:


* Urakka- ja muiden palveluhankintojen itsenäinen suorittaminen projektien aikataulun sekä asiakaskohtaisten ohjeiden mukaisesti
* Poikkeamien raportointi projekteille ja reklamaatioiden käsittely yhdessä hankintapäällikön kanssa
* Hankintaneuvottelujen järjestäminen ja niissä pääneuvottelijana toimiminen
* Dokumentointiin ja laskutukseen liittyvät tehtävät


Tehtävä on kokoaikainen ja vuoden mittainen määräaikaisuus, jonka jälkeen jatkosta on mahdollisuus keskustella.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen korkeakoulutustausta. Edellytämme vähintään kahden vuoden kokemusta hankinnan ja/tai projektien parissa työskentelystä. Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja olet työntekijänä aktiivinen, huolellinen ja oma-aloitteinen. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tekninen ja/tai kaupallinen koulutus
* Projekti- ja hankintatoiminnan tuntemusta
* Neuvottelutaitoa, paineensietokykyä ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten ja tilanteiden kanssa
* Sujuva suomen ja englannin kieli

Lisäksi eduksi katsotaan:
* Viranomaismääräysten tuntemus
* Sopimusjuridiikan ja sopimusriskien hallinnan tuntemus
* Hankinnan tietojärjestelmien tuntemus
* HSEQ-asioiden tuntemus, työturvallisuuskortti


Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kuukautta, mahdollisuus neuvotella jatkosta

Paikka: Kilpilahti, Porvoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla. Huomaathan, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää! Suosittelemme siis laittamaan hakemuksesi paikkaan niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan, ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on kansainvälinen teknologia-, suunnittelu- ja projektijohtopalveluiden ja ratkaisujen toimittaja. Työpaikan toimitilat sijaitsevat Porvoon Kilpilahdessa (noin puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä).