(Poistunut julkaisusta)

Ostaja / tuotannonsuunnittelija (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Asiakkaamme Milcon Oy on nopeasti kasvava pirkanmaalainen sähköelektroniikka-alan yritys. Yritys on sähköön, viestintätekniikkaan ja mekaniikkaan liittyvien ongelmien ratkaisija, joka tekee ammattitaidolla kaapeloinnit, johtamisjärjestelmät ja sähkömekaaniset kokoonpanot asiakkaan toiveiden mukaisesti joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Etsimme nyt heidän yhä kasvavaan joukkoonsa suorarekrytointina ostajaa / tuotannonsuunnittelijaa yrityksen Tampereella sijaitsevaan toimipisteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuussa 2019.

Ostajana suoritat yrityksen rutiiniostot, otat haltuusi isompien asiakkaiden ostoketjun ja lisäksi vastaat yrityksen tuotannonohjauksesta. Koulutuksesi voi olla tekninen ja/tai kaupallinen sekä sinulla on aikaisempaa kokemusta ostajan tehtävästä sekä tuotannonsuunnittelusta. Olet teknisesti orientoitunut ja tunnet sähkötekniset mekanismit, mutta olet ehdottomasti työhön tarttuva käytännön tekijä. Työ on toimistotyötä, teet tarjouspyynnöt, hoidat tarjouslaskennan ja olet yhteydessä liittimien ja kaapeleiden ulkomaisiin tavarantoimittajiin. Tämä edellyttää sinulta sujuvaa englannin kielen niin suullista kuin kirjallistakin taitoa. Tuotannonsuunnittelu tehdään Lemonsoft-ohjelman tuotannonohjausmekanismia avuksi käyttäen. Mistä syystä Lemonsoft- ohjelman tuntemus ja aikaisempi käyttö auttavat sinua päivittäisessä työssäsi. Piirtämistaito ja MS Visio-ohjelman hallinta katsotaan ehdottomasti eduksesi.

Oletko etsimämme ostaja / tuotannonsuunnittelija? Ota pikaisesti koppi tehtävästä ja täytä hakemus oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.
Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507. Hakemukseen ei valitettavasti voi liittää CV:tä, joten lähetä se sähköpostilla osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi.