(Poistunut julkaisusta)

Ostaja, Tisan Oy, Kirkkonummi
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2018Työn kuvaus:
   
Ostaja, Tisan Oy, Kirkkonummi
 
Tisan Oy on vuonna 1994 perustettu perheyritys, joka tuo maahan ja varastoi tiivisteitä konepajateollisuuden tarpeita varten. Yrityksessä löytyy tietotaitoa alalta jo yli 40 vuoden kokemuksella. Asiakaslähtöiset tuotteet ovat yksi toiminnan kulmakivistä, jonka ansiosta Tisan Oy on vakiinnuttanut asemansa asiakaskuntansa parissa. Tisan Oy työllistää tällä hetkellä 10 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2017 oli 3,3 MEUR. Vuodenvaihteessa varastossa oli noin 9000 tuotetta. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Kirkkonummen Luomassa.
 
Etsimme nyt Tisan Oy:n toimeksiannosta ostajaa. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Kirkkonummen Luomassa.
 
Koulutuksesi on mielellään kaupallinen tai tekninen, jolloin olet teknisesti orientoitunut kaupantekijä. Sinulla on aikaisempaa kokemusta ostotoiminnasta, toimittajasuhteiden hoitamisesta sekä toimitusketjun hallinnasta. IT-osaamisesi on ajan tasalla ja puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia. Konepaja- ja prosessiteollisuuden tiivisteiden tietämys on eduksi, kuten myös ruotsin ja saksan kielen osaaminen, mutta ne eivät välttämättömiä.
 
Persoonana olet positiivinen tiimityöntekijä, keskusteleva ja tietoa jakava. Olet määrätietoinen, motivoitunut oppimaan uusia asioita ja kehittymään tehtävässäsi. Olet nopea, tarkka ja täsmällinen sekä luotettava työntekijä. Pystyt toimimaan itsenäisesti, mutta silti yhdessä tiimin kanssa. Olet joustava ja tartut oma-aloitteisesti tehtäviisi.
 
Tehtäviisi ostajana kuuluvat toimittajien kontaktoiminen, ostoseuranta sekä muut ostoon ja tilaus-toimitusketjun liittyvät tehtävät. Toimittajat ovat olemassa olevia, pääosin vakiintuneita yhteistyökumppaneita.
 
Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja monipuolisen, itsenäisen työn, jossa pääset rakentamaan omaa toimenkuvaasi vahvuuksiesi mukaan. Saat pienen, lämminhenkisen tiimin ja vakavaraisen yrityksen tuen, jotta viihdyt ja menestyt.
 
Jos sinulle tuli tunne, että tässä on sinun työpaikkasi, niin laita hakemuksesi ja cv:si 29.4.2018 mennessä www.adecco.fi. Lisätietoja paikasta antaa rekrytointikonsultti Tatu Savolainen numerosta 050 555 5210.

Asiakkaan tehtävänimike:  Ostaja


Sijainti:  LUOMA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tatu Savolainen


Toimipaikka:  Lahti