Ostaja teknokemian ostoryhmään
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019

Tokmannin ostajalle on nyt taitavasti neuvotteleva työkaveri etsinnässä! Oletko sinä sinnikkäillä neuvotteluilla huipputuloksia saavuttanut ostaja, jolla on vahva kaupallinen näkemys? Onko sinulla kokemusta private label –tuotteiden valmistuttamisesta ja onko päivittäistavararyhmien parissa työskenteleminen sinulle tuttua?


Etsimme ammattitaitoiseen teknokemian ostotiimiimme intohimoisesti asiakkaan tarpeisiin, halpakaupan konseptiin ja kaupankäyntiin suhtautuvaa ostajaa perhevapaan sijaiseksi. Sijaisuuden arvioitu kesto on lokakuun loppuun 2020. Pääset vastaamaan työssäsi pyykinpesun, astianpesun ja kodin puhdistusaineiden valikoiman rakentamisesta ja tuotteiden hankinnasta. Tämä tuoteryhmä on merkittävässä roolissa ketjussamme pitkän tuloksekkaan historian ja vahvan kasvun vuoksi.


Työtehtäviäsi


Vastaat tehtävässäsi puhdistusaineiden valikoiman muodostamisesta myymälöihin ja verkkokauppaan. Tässä monipuolisessa tehtävässä vastaat myös tuotteiden kilpailukykyisestä hinnoittelusta, markkinoitavista tuotteista, myynnistä, katteesta, varastonkierrosta sekä budjetoinnista. Tuotealueella on parhaillaan käynnissä mittava private label –projekti, jonka parissa työskennellessäsi pääset toden teolla hyödyntämään neuvottelutaitojasi ja näyttämään osaamistasi.


Mitä odotamme sinulta?


Tehtävässä menestyminen edellyttää kaupallisen alan soveltuvaa koulutusta. Lisäksi edellytämme vankkaa työkokemusta kansainvälisistä hankintatehtävistä ja näyttöä tuloksellisesta ostotoiminnasta ja tuoteryhmän kannattavuuden varmistamisesta. Tehtävässä menestymisen kannalta tärkeää on myös vahva vähittäiskaupan tuntemus ja kokemus Private label -tuotteiden valmistuttamisesta. Kokemus päivittäistavaratuotteista ja tavararyhmähallinnasta lasketaan eduksi.


Teet yhteistyötä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, joten työssä on tarpeen pystyä kommunikoimaan sujuvasti suomen ja englannin kielellä suullisesti ja kirjallisesti. Olet napakka neuvottelija ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on analyyttinen ja systemaattinen ote työhön. Työ on nopeatempoista ja vaatii tekijältään vastuullisuutta, aktiivisuutta sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa ja tiukkojenkin aikataulujen puitteissa. Tehtävään kuuluu jonkun verran pääasiassa Eurooppaan kohdistuvaa matkustamista.


Mitä tarjoamme sinulle?


Pääset osaksi toisiaan eteenpäin sparraavaa ammattilaisten joukkoa, jossa tavoitteet ovat korkealla. Toimimme fiksun ostamisen puolesta ja vastuullinen hankinta on meille tärkeää. Tämä tehtävä on hieno mahdollisuus päästä kehittämään valikoimaa ja omia merkkejä monipuolisessa toimintaympäristössä. Keskinäisen yhteistyön kulmakivinämme on luottamus ja kunnioitus, ja tähtäämme yhdessä uuden oppimiseen ja kehittymiseen virheitä pelkäämättä. Tokmannilla saat mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien lisäksi mukavat työkaverit, systemaattisen perehdytysohjelman sekä suuren konsernin henkilöstöedut.


Hakuohje ja lisätiedot


Tehtävä on määräaikainen ja sijaitsee Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Etelä-Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä kehä III:lta.

Tehtävä täytetään mahdollisesti jo hakuajan puitteissa, joten täytäthän sähköisen hakulomakkeen pian, kuitenkin viimeistään 21.7. Mainitse palkkatoiveesi hakemuksessasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse Teknokemian ostoryhmäpäällikkö Minna Wegelius 1.7. klo 14-15 ja 3.7. klo 9-10 sekä 8.7. klo 10-11, p. 050 5023 683.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280549
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mäntsälä