Ostaja, Suomen Elektrolind Oy, Espoo
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2021
Haluatko löytää vakituisen työpaikan Espoosta vakavaraisesta yrityksestä? Onko sinulla kokemusta ostajana toimimiselta? Nyt kannattaa jatkaa lukemista!

Etsimme Suomen Elektrolind Oy:lle

OSTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Espoon Muuralaan.


Työtehtäviisi kuuluu vastata yrityksen ostotoiminnasta kokonaisuudessaan. Huolehdit päivittäisten ostojen ja tilausten tekemisestä sekä valvot toimituksia. Pääsääntöisesti käsittelet ostoissa erilaisia sähkökomponentteja. Pidät aktiivisesti yhteyttä eri toimittajiin ja asiakkaisiin sekä neuvottelet sopimuksia kuljetuskumppanien kanssa. Työssäsi pidät yllä tuote- ja asiakastietoja sekä teet erilaisia raportteja, kuten Longterm declaration. Tehtävät sisältävät myös osittain reskontran hoitoa ja käytössä on Visma Novan taloushallintaohjelma.

Tämä tehtävä edellyttää, että sinulla on jo kokemusta ostajan tehtävistä (4-5v) sekä soveltuva kaupallinen tai tekninen korkeakoulututkinto. Arvostamme oma-aloitteisuutta, yhteistyötaitoja sekä positiivista asennetta työntekoa kohtaan. Sinulla tulee olla kyky kantaa vastuu itsenäisestä tehtäväkentästä. Työssä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Saksan ja ruotsin kielitaito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokoaikaisen päivätyön vakavaraisessa yhtiössä. Yhdeksän hengen toimistossa kaikki työskentelevät yhteistyössä ja saat heiltä työyhteisön tuen työhösi. Tiimiin etsitään uutta ostajaa nykyisen jäädessä eläkkeelle. Työtehtäviin perehdytetään kattavasti ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukainen ja palkkahaitari on noin 3400-3900e/kk.StaffPoint toimii rekrytoinnissa apuna ja työsuhde solmitaan suoraan työntekijän ja Suomen Elektrolind Oy:n välille.


Edellytämme sinulta

Korkeakoulututkintoa tekniseltä tai kaupalliselta alalta
Kokemusta ostajan tehtävästä
Suomen ja englannin kielitaitoa
Oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä sekä vastuuntuntoa


Tarjoamme sinulle

Vakituinen kokoaikainen työpaikka vakavaraisessa yrityksessä
Osaamiseesi perustuvan palkkauksen
Työyhteisön tuen työssäsi
Kattavan perehdytyksen tehtävään


Arvostamme

Kokemusta Visma Nova -taloushallintaohjelmasta
Kokemusta reskontran hoidosta
Saksan ja ruotsin kielitaitoa


Kiinnostuitko?

Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja paikka täytetään oikean henkilön löydyttyä.
Täytä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä mukaan CV:si. Olemme kiinnostuneita kuulemaan aikaisemmasta kokemuksestasi sekä siitä, mikä sinut sai kiinnostumaan juuri tästä tehtävästä.


Lisätietoja

Anniina Ohranen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
043 826 9147
anniina.ohranen@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot