(Poistunut julkaisusta)

Ostaja / Strateginen ostaja
Lumon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2020

Etsimme Lumon Oy:n Kouvolan tehtaille

OSTAJAA / STRATEGISTA OSTAJAA

Ostajan työtehtävässä vahvistat tehtaan operatiivista hankintatoimea keskittymällä oman vastuualueesi materiaalien hankintaan sekä toimitusketjujen ohjaamiseen ja kehittämiseen. Vastaat oman hankinta-alueesi osalta sekä toiminnan suunnittelusta että kustannustehokkaasta toteutuksesta. 

Strategisena ostajana pääset lisäksi osallistumaan myös muiden hankintakategorioiden kehityshankkeisiin ja saat mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi koko yrityksen hankintatoimen kehittämisessä. Työhösi kuuluu niin strategisia, taktisia kuin operatiivisiakin tehtäviä.

Toimenkuva (Ostaja / Strateginen ostaja) määritellään tarkemmin tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja työkokemuksen mukaan. 

Työskentelytyyliltäsi olet proaktiivinen, tarkka ja oma-aloitteinen, jolla varmistat häiriöttömät ja oikea-aikaiset materiaalitoimitukset tuotannon erilaisissa kuormitustilanteissa. Kommunikoit luontevasti sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa ja sitoutat eri osapuolet yhteisiin tavoitteisiin. Pyrit jatkuvasti parantamaan toimintatapoja ja tunnet kokonaiskustannusajattelun (TCO) hankinnan päätöksenteossa.

Odotamme hakijalta:

  •     Soveltuvaa vähintään amk-tasoista koulutusta 
  •     Useamman vuoden työkokemusta hankintatoimesta
  •     Ymmärrystä hankinnan prosesseista ja työkaluista, sekä niiden kehittämisestä
  •     Kokemusta ERP-järjestelmien käyttämisestä (eduksi Microsoft D365 osaaminen)
  •     Neuvotteluosaamista ja kokemusta, sekä hyviä sosiaalisia taitoja
  •     Sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa
  •     Tekninen osaaminen ja kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta lasketaan eduksesi

Ilmoita hakemuksessasi kummasta työtehtävästä olet ensisijaisesti kiinnostunut.

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtaa tehtävää talon sisällä vuosittain. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Haluatko liittyä tiimimme? Täytä hakemus palkkatoiveineen osoitteessa: www.lumon.fi/rekrytointi viimeistään 4.8.2020. 

Lisätietoja työtehtävästä antaa Katri Asunmaa (Ostopäällikkö). Tavoitettavissa 10.7. klo 13-15, 15.7. klo 12-14 ja 3.8. klo 13-15 puhelinnumerosta 040-194 1064.