(Poistunut julkaisusta)

Ostaja / Startax Finland Oy, Lempäälä
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

 

Startax Finland Oy on Suomen johtava henkilö- ja hyötyajoneuvojen sähkövaraosien ja tarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut tukkuliike. Toimitamme varaosat, sähkövarusteet ja asennustarvikkeet autovaraosaliikkeiden, automaahantuojien ja teollisuuden tarpeisiin. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli n. 53,5 miljoonaa euroa.

Haemme kasvavaan joukkoomme Sinua, ammattitaitoinen ja kehityshakuinen

Ostaja

vastaamaan nimettyjen tuoteryhmien ja tuotteiden operatiivisista ostoista. Analysoit ja seuraat omien tuoteryhmiesi kannattavuutta ja teet tarvittavia toimenpiteitä. Hoidat aktiivisesti kansainväliset päämiesyhteydet sekä sopimus- ja hintaneuvottelut. Toimit oston näkökulmasta myynnin tukena sekä osallistut sisäisiin toimitusketjun kehittämisprojekteihin. Toimit osana 9-henkistä osaavaa ostotiimiämme.

Toivomme Sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta vastaavista teknisen kaupan ostotehtävistä. Sinulla on jo näyttöjä oman tuoteryhmän hankintojen menestyksekkäästä hoitamisesta. Kokemuksen kansainvälisestä ympäristöstä ja teknisestä tukkukaupasta katsomme eduksi. Tulet sujuvasti toimeen englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Tehtävä edellyttää omatoimista ja itsenäistä otetta, työteliästä asennetta sekä pyrkimystä jatkuvaan kehittämiseen. Osoitat yhteistyö- ja neuvottelutilanteissa jämptiyttä, joustavuutta sekä taitavaa pelisilmää.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä yrityksessä, jonka kasvutahti on vahvasti nousujohteinen. Näin ollen yrityksessämme tarjoutuu tulevaisuudessa kehitysmahdollisuuksia oman osaamisesi kasvamisen myötä. Kansainvälinen toimintaympäristömme tarjoaa työhösi myös oman lisämausteensa.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Hanna Nyqvist, puh. 020 746 9421 ke 5.9. klo 14–15 ja to 13.9. klo 9–10. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 16.9.2018 mennessä.