(Poistunut julkaisusta)

Ostaja, Seinäjoki
Go On Seinäjoki/J. Rinta-Jouppi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018
J. Rinta-Jouppi Oy on perinteikäs, vahva pohjalainen yritys, jonka autokaupan juuret saivat alkunsa jo 1950-luvulla. Nykyään J. Rinta-Jouppi Oy kuuluu Suomen suurimpiin yksityisiin autokauppaketjuihin. Ketju toimii yhdeksällä paikkakunnalla 13 liikkeen voimin. Vuosimyynti on yli 15 500 autoa. J. Rinta-Jouppi Oy:n liikevaihto vuonna 2017 oli yli 215 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on yli 200 henkilöä. Konserni on tunnettu runsaasta ja laadukkaasta vaihtoautovalikoimasta.

Etsimme J. Rinta-Jouppi Oy:lle,

OSTAMISEN AMMATTILAISTA

vakituiseen työsuhteeseen, vastaamaan autojen sisäänostosta.
Työpisteesi voi olla Seinäjoen Jouppilantien tai tilanteen niin vaatiessa jokin muu J. Rinta-Jouppi Oy:n
toimipiste.

Etsimämme autokaupan ammattilaisen on helppo lähestyä ostajana niin yksityisiä auton omistajia kuin yritysten autohankinnoista vastaavia henkilöitä. Kykenet luomaan omalla osaamisellasi luottamuksellisen ja positiivisen neuvotteluilmapiirin. Verkostoituminen ja uusien suhteiden luominen on sinulle jokapäiväistä arkea eikä sormi mene suuhun kiperissäkään tilanteissa. Tartut reippaasti tilaisuuteen ja olet aina askeleen muita edellä. Olet tottunut toimimaan erilaisten alan sidosryhmien
kanssa, asenteesi on positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen.

Haasteet ja tavoitteet toimivat sinulle motivaattorina ja kykenet itsenäiseen sekä oma-aloitteiseen työskentelyyn päivittäisessä tekemisessäsi. Henkilönä olet joustava, luotettava ja aktiivinen
joukkuepelaaja, jolla on alalla vaadittavaa tuotetuntemusta.
Suomen ja englannin kielet sujuvat sinulta luontaisesti, ruotsin ja saksan kielen osaaminen katsotaan merkittäväksi eduksi. Hakijoilta edellytämme nuhteetonta taustaa.

J. Rinta-Jouppi Oy tarjoaa sinulle nykyaikaisen, teknisesti edistyksellisen työympäristön, perinteikkään ja vakavaraisen yrityksen edut, kilpailukykyisen palkan sekä alan parhaat resurssit ja työkalut käyttöösi, huippu työkavereita unohtamatta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että teemme haastatteluja jo hakuaikana.
Rekrytoinnista vastaa Go On Seinäjoki. Jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa: www.go-on.fi.