(Poistunut julkaisusta)

Ostaja - Sance Ltd
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Sance Ltd on Raisiossa vuonna 2002 perustettu suunnittelu- ja konsultointitoimisto. Yritys tuottaa suunnittelu- ja konsultointipalveluja pääasiassa meriteollisuuteen, minkä lisäksi se toimii myös offshore- ja rakennusteollisuudessa. Sance Ltd on mukana laivateollisuuden reippaassa myötätuulessa ja onkin noussut merkittäväksi toimijaksi Turun talousalueella kuten myös kansainvälisesti. Yritys työllistää tällä hetkellä n. 60 henkilöä. Liikevaihtotavoite vuodelle 2018 on 6,5 miljoonaa euroa.


Sance Ltd etsii nyt ammattitaitoista ostajaa Raision konttorille nykyisen ostajan siirryttyä organisaatiossa muihin tehtäviin.

Ostajana tehtäviisi kuuluu kokonaisvaltaisesti ostotoiminnoista ja ostojen kuljetusjärjestelyistä vastaaminen. Tunnet ostoihin vaikuttavat lainalaisuudet ja toimit sujuvasti ja vakuuttavasti eri sidosryhmien välillä. Lisäksi etsit aktiivisesti uusia, yhä kustannustehokkaampia ja laadukkaampia toimittajia.  Ymmärrät laivateollisuuden materiaalivaatimukset ja kykenet löytämään parhaat ratkaisut suunnittelijoidemme työn tueksi. Seuraat ja analysoit myös projektikohtaisesti ostojen kustannuksia, organisoit ja valvot tavarantoimitusten aikatauluja ja huolehdit siitä omalta osaltasi että tiukat laatuvaatimuksemme täyttyvät.

Edellytämme sinulta jo aiempaa kokemusta vastaavasta tehtävästä ostojen parissa. Suurin osa kumppaneistamme toimii Suomen rajojen ulkopuolella, joten sinulla tulee olla suomen lisäksi sujuva englannin kielen osaaminen sekä matkustusvalmius. Lisäksi edellytämme sinulta huolellista ja systemaattista työskentelyotetta sekä rohkeutta olla mukana kehittämässä Sance Ltd:n liiketoimintaa ostojen näkökulmasta. Sinulla on erinomaiset neuvottelutaidot, hyvä paineensietokyky, sekä ongelmanratkaisukyky, jonka avulla vältät kivisimmätkin karikot.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen roolin organisaatiossa, jota luotsaa intohimoinen kapteeni ammattitaitoisen ja sitoutuneen miehistönsä kera. Saat tarvittavan tuen sekä kilpailukykyisen palkan kehittymismahdollisuuksineen. Mikäli haluat lähteä kanssamme matkalle, hae tehtävää pikaisesti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Henkilöstötalolta Terhi Wallenius p. 010 2306525 / terhi.wallenius@henkilostotalo.fi ja Jenni Räikkönen p. 010 2306523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Mikäli tiedät työhön sopivan henkilön, vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! 

Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 300 euroa.

Voit vinkata osoitteessa: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/