Ostaja, Rokomera Tukku Oy, Hyvinkää
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021
Löytyykö sinulta kaupallista pelisilmää ja halua ottaa vastuuta työyhteisössä? Etsimme asiakasyrityksellemme ostajaa osaksi tukun tiivistä ostotiimiä. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta kyseisestä tehtävästä, kunhan sinulta löytyy kaupallisen alan tuntemusta ja muutaman vuoden ajalta jotakin tehtävän kannalta relevanttia työkokemusta. Tarjoamme mahdollisuuden päästä sukeltamaan kansainväliseen ja monipuoliseen ostotoimintaan, sillä tulet tehtävässä tekemään ostoja usealle itsenäiselle kauppiaalle heidän toiveitaan kuunnellen ja työskentelemään tiivisti niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Lue lisää alta ja hae tehtävää jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset toimimaan osana kokenutta ostotiimiä ja vastaamaan 15 itsenäisen kauppiaan maahantuonnista. Tulet toimimaan pääasiallisesti ostojen tekemisen ja tilausten käsittelyn parissa. Työtehtävä soveltuu erinomaisesti kaupallisen alan tuntevalle, innokkaalle ja kehityshaluiselle henkilölle, joka haluaa työskennellä läheisesti useiden sidosryhmien kanssa kansainvälisessä bisnesympäristössä.

Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työtehtävän joustavilla työajoilla, kasvavasti vastuuta sekä mahdollisuuden kehittää omaa ja yrityksen ostotoimintaa. Tulet saamaan tehtävään käytännönläheisen perehdytyksen, mutta toivomme sinulta jo jonkinlaista kaupallisen alan tuntemusta esimerkiksi ostokoordinaattorin tai muun vastaavan roolin myötä. Erityisesti kokemus halpa kaupan alalta luetaan vahvasti eduksesi tässä tehtävässä.

Tarjoamme


* Monipuoliset ja kiinnostavat työtehtävät
* Kansainvälisen toimintaympäristön Aasian sekä Euroopan markkina-alueilla
* Vastuullisen ja itsenäisen työn joustavilla työajoilla
* Mahdollisuuden edetä yrityksen sisällä ja kehittää toimintaa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Ostojen tekeminen
* Tilausten käsittely
* Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa ja asiakassuhteiden ylläpito

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Kaupallinen koulutustausta
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi
* Perustason Office365 osaaminen - katsotaan eduksi jonkinlainen ERP-ohjelmatuntemus
* Ymmärrystä hinnoittelusta ja kaupallista pelisilmää


Tehtävä sopii hyvin sinulle, jolla on jo jonkin verran, noin kolmen vuoden ajalta, tehtävän kannalta relevanttia työkokemusta kaupalliselta alalta. Kokemus Aasian kaupasta, ostamisesta tai maahantuonnista katsotaan eduksi tehtävässä, muttei ole välttämätöntä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:


* Kykyä priorisoida ja nähdä kokonaisuus
* Halua ottaa vastuuta
* Innokkuutta oppia uutta ja kehittää toimintaa
* Hyvät vuorovaikutus ja yhteistyötaidot


Muuta tietoa


* Aloitus: Tammikuu 2022
* Kesto: Haemme ostajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.
* Sijainti: Hyvinkää, Uusimaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Rokomera Tukku Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Rokomera Tukku Oy on vuonna 1998 perustettu 15 itsenäisen kauppiaan maahantuontiyhtiö, joka hankkii tuotteita omistajilleen yli 50 myymälään. Rokomeran vahvuutena on pitkän toiminnan aikana muodostetut kontaktit Aasiaan ja Eurooppaan. Tavaraa tuodaan yli 70:ltä eri toimittajalta. Tuotevalikoima on laaja, mutta tuontikulut pysyvät kuitenkin aisoissa tehokkaan infrastruktuurin avulla. Näin Rokomeralla pystytään tuomaan hyvinkin pieniä erikoiseriä, johon muut isot tukkutoimijat eivät pysty. Rokomeran toimisto sijaitsee Hyvinkäällä, josta käsin hoituu kaikki tuontiin liittyvät asiat. Lue lisää Rokomera Tukun verkkosivuilta!
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot