Ostaja, Porvoo
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2021
Etsimme asiakkaallemme ostajaa työskentelemään osana hankinnan tiimiä. Tehtävä sopii hyvin teknisen tai kaupallisen opintotaustan omaavalle henkilölle, joka on ehtinyt jo kerryttää työkokemusta valmistumisen jälkeen. Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut nopealla aikataululla!
KUVAUS
Tässä tehtävässä toimenkuvaasi kuuluvat tarjouskyselyt, tilausten teko, sopimusdokumenttien käsittely, laskutuksesta huolehtiminen, neuvottelut sekä muut operatiivisen oston tehtävät. Hyödynnät työssäsi ERP-järjestelmää, ja käsittelet tilauksia ja dokumentteja englanniksi ja suomeksi.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden päästä oppimaan ja kehittymään osana ammattitaitoista tiimiä
* Monipuoliset ja kiinnostavat työtehtävät


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.
TYÖNKUVA
Tyypillisiin tehtäviisi kuuluu esimerkiksi:


* Tarjouspyyntöjen tekeminen


* Tilausten tekeminen
* Neuvottelut
* Laskutuksesta huolehtiminenTehtävä on kokoaikainen ja kestoltaan kuusi kuukautta, jatkosta tämän jälkeen voi kuitenkin olla mahdollista neuvotella.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tehtävä sopii hyvin sinulle, jolla on kaupallinen tai tekninen koulutustausta sekä mielellään jo jonkin verran tehtävän kannalta relevanttia työkokemusta valmistumisen jälkeen. Aiempi työkokemus hankinnan parista ja erityisesti rakennus- tai teollisuusalan hankinnoista katsotaan suureksi eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi:


* Hyviä tiimityöskentelytaitoja ja proaktiivista työotetta


* Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoaEduksi katsomme:


* ERP-järjestelmäosaamisen


* Aiemman kokemuksen projektityöskentelystäMikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä etenemme prosessissa hyvin nopeasti!

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian


* Kesto: 6 kuukautta, jatkosta voi olla mahdollista neuvotella
* Sijainti: Kilpilahti, Porvoo


MUUTA TIETOA
Asiakkaamme on kansainvälinen teknologia-, suunnittelu- ja projektijohtopalveluiden ja ratkaisujen toimittaja.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot