(Poistunut julkaisusta)

Ostaja, Piikkio Works Oy
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019

Piikkio Works Oy on Meyer Turku Oy:n 100 % omistama hytti- ja kylpyhuonemoduulien rakentamiseen keskittynyt yritys. Toimitamme hytti- ja kylpyhuonemoduuleita laivoihin sekä teemme hyttitoimituksiin liittyviä aluerakennustöitä. Yrityksemme päätoimipaikka sijaitsee Piikkiössä Kaarinassa, jossa työllistämme n. 150 henkilöä.

Meyer Turku Oy on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat hyvin positiivisia. Risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa.

Haemme nyt

OSTAJAA

sisustus-, LVI- ja lasituotteiden hankintaan.

Tehtäviisi kuuluu

Haemme ostajaa, jonka vastaa nimettyjen sisustus-, LVI-, lasituotteiden hankintaprosesseista. Huolehdit materiaalien ja komponenttien aikataulu-, laatu- ja budjettitavoitteiden toteutumisesta sekä osallistut tuoteryhmäsi osalta toimittajaverkoston ylläpitoon ja kehittämiseen.

Vastuullesi kuuluu myös toimitusten oikea-aikaisuuden valvontaa sekä laadunvarmistusta yhdessä laatuosastomme kanssa.

Toivomme hakijalta

Odotamme valittavalta henkilöltä kaupallista tai teknistä koulutusta sekä hyviä neuvottelutaitoja. Tehtävä edellyttää muutamien vuosien kokemusta teollisuuden B2B-ympäristön hankintatehtävistä ja LEAN-periaatteiden tuntemusta.

Kykenet tekemään kustannusanalyysejä huomioiden hankinnan eri kustannustekijöitä sekä niiden vaikutuksia projektin kokonaiskustannuksiin. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Saksan kielen taito katsotaan eduksi!

Käytät sujuvasti Microsoftin ohjelmistoja, jotka kuuluvat ostajan jokapäiväisiin työtehtäviin. Yrityksen operatiivinen hankinta suoritetaan SAP-järjestelmän avulla. SAPin tuntemus ei ole välttämättömyys, mutta katsotaan hakijan eduksi.

Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi Piikkiön hyttitehtaallamme.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi!

Pikkiö Worksissa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

Lisätietoja antaa

Aki Virta
Head of Sales & Procurement
+358 40 593 2444 (tiistaisin ja torstaisin klo 14:30-15:00)
aki.virta@piikkioworks.fi