(Poistunut julkaisusta)

Ostaja OYS2030-sairaalatyömaalle
NCC Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Haluatko mukaan rakentamaan maailman älykkäintä sairaalaa? Etsimme vahvistusta Oulun yliopistollisen sairaalan uudistusprojektiin. NCC:n erikoisrakentamisen toimiala on osana uudistusprojektin allianssia, tavoitteenaan rakentaa OYS:lle turvalliset, terveelliset ja toimivat hoitotilat, jotka vastaavat tulevaisuuden erikoissairaanhoidon tarpeisiin.

Vahvistamme sairaalatyömaan hankintaorganisaatiotamme ostajalla. Tehtäviisi ostajana pienhankintojen parissa sisältyy:

- Työmaan pienhankintojen tekeminen yhteistyössä työmaan työjohdon kanssa projektisuunnitelman ja hankintaprosessin mukaisesti

- Vaihtoehtoisten hankinta- ja toteutusratkaisujen aktiivinen etsintä asetetut vaatimukset huomioiden

- Hankinnan dokumentointi toimintajärjestelmän ja projektin ohjeiden mukaisesti

- Osallistuminen suunnittelu- ja materiaalivalintojen tekemiseen

Viihtyäksesi ja menestyäksesi tehtävässä voit olla esimerkiksi urasi alkuvaiheessa oleva rakennusalan insinööri, tai jo kokeneempi konkari, jolla on kokemusta vastaavista tehtävistä. Myös kaupallinen koulutus ja osto- tai myyntitehtävät erityisesti rakennusalan tuotteiden parissa luovat sopivat edellytykset tehtävään. Tehtävässä pärjää hyvin suomen kielellä.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä ainutlaatuisessa projektissa ammattitaitoisessa ja tiiviissä työyhteisössä. Meillä työtä tehdään hiottujen prosessien mukaisesti, suuren konsernin tuella ja nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä hankkeesta laadittua tietomallia hyödyntäen. Arvostamme henkilöstön työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelemme aktiivisesti sen puolesta. NCC:läiset ovat tyytyväisiä ja työstään ylpeitä!

Tutustu NCC:hen työnantajana nettisivuillamme ja lue projekti-sivustoltamme lisää OYS2030-sairaalahankkeesta.

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, viimeistään 28.9. Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Vesa Hamari, 050 549 2759.

NCC on mukana Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjassa. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kehittämään vastuullisen työnantajuuden kuutta periaatetta; syrjimättömyys, joustaminen ja työelämän tasapaino, esimiestyöhön panostaminen, työn sisältö ja merkitys, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus sekä hyvä hakijakokemus.