(Poistunut julkaisusta)

Ostaja, Oy Sika Finland Ab
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Sika-konserni on maailman johtava rakennus- ja teollisuuskemikaalien valmistaja ja markkinoija. Yhtiö toimii globaalisti 100 maassa yli 19.000 työntekijän voimin. Oy Sika Finland Ab on perustettu vuonna 1985 ja sijaitsee Espoossa ja työllistää tällä hetkellä noin 50 työntkeijää. Sika-konsernin päätuotealueita ovat rakennus-, ajoneuvo- ja laivanrakennusteollisuuden tiivistys- ja liimamassat, betonin lisäaineet, betoninkorjaustuotteet, rakenteelliset vaimennus- ja vahvistusmateriaalit, vedeneristystuotteet, lattialiimat, -tasoitteet ja -pinnoitteet sekä laatoitus- ja vesikatemateriaalit. Konsernin tuotemerkkejä ovat ovat Sika, Casco, Schönox ja Erikeeper.

Etsimme nyt suoraan Oy Sika Finland Ab:n palvelukseen Ostajaa. Tehtävässä vastaat yhtenä tiimin jäsenenä operatiivisista ostotehtävistä. Olet tiiviissä yhteydessä koti- ja ulkomaisiin toimittajiin (sisäisiin ja ulkoisiin) ja kollegoihin. Työhösi kuuluu ostamisen lisäksi mm. aikataulujen seurantaa, tuoterekisterin ja varastosaldojen hallintaa sekä raportointia.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, alalle soveltuvaa koulutusta sekä aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön. Ostajan tehtävässä työskennellään yli 2000 tuoterivin parissa, jonka myötä edellytämme halukkuutta työskennellä suuren tietomäärän kanssa, priorisointikykyä sekä järjestelmällistä työotetta. Arvostamme myös hyviä yhteistyötaitoja, hyvää englannin kielen taitoa sekä rohkeutta toimia aktiivisesti kansainvälisessä kentässä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti lähettämällä CV ja hakemuskirjeesi Adeccon sivujen kautta. Hakuaika päättyy 17.1.2021 ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä tai hakemuksesta antaa Adeccon Senior HR konsultti Kim Oljemark, puhelimitse 040 623 7732, tai sähköpostilla kim.oljemark@adecco.fi