(Poistunut julkaisusta)

Ostaja / Oy Hedengren Ab
S&S Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Hedengren on vuonna 1918 perustettu suomalainen perheyritys, joka harjoittaa teknisten tuotteiden maahantuontia, vientiä sekä suunnittelu- ja asennustoimintaa. Toimialamme kattavat turvallisuustekniikan, talotekniikan ja suoramyynnin. Konsernimme työllistää noin 260 henkeä, ja toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Menestyksemme perustuu oppimiseen, kykyyn vastata asiakkaiden tarpeisiin ja tuottaa positiivista asiakaskokemusta. Olemme alamme merkittävä tekijä, kiinnostava työpaikka sekä työyhteisönä toisiamme kannustava. 

Hei, me rekrytoidaan! 

Ostaja

Yhden ostajan edetessä lähiesimiestehtäviin haemme lisävahvistusta tiimimme. Tehtävä on vakituinen ja sijoittuu Hedengrenin pääkonttoriin Lauttasaareen, kaikkien toimialojen keskitetylle tilaus- ja toimitusosastolle. Päävastuualueesi on talo- ja turvallisuustekniikan ostot.

Tehtäviisi kuuluu ostojen suunnittelu sekä varastoarvojen seuranta yhteistyössä tuotepäälliköiden kanssa. Otat itsenäisen vastuun ostotilausten tekemisestä toimittajille, toimitusten seurannasta, ostolaskujen tarkistuksista ja täsmäytyksistä sekä reklamaatioiden hoitamisesta. Vastaat myös siitä, että nimikkeiden tiedot ovat järjestelmässämme oikein ja ajan tasalla. Työkalusi ovat Digia Enterprise -toiminnanohjausjärjestelmä ja Logisticar. 

Toivomme sinulta vähintään kolmen vuoden työkokemusta ostotehtävistä. Kokemus teknisten tuotteiden ostamisesta on iso etu. Sinulla pitää olla vahvaa osaamista ERP-toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä, sillä tulet olemaan osa pääkäyttäjätiimiämme ja mukana sekä tukemassa muita käyttäjiä että kehittämässä hankintoihin liittyviä toimintoja. Tuontiin liittyvät muodollisuudet ovat sinulle tuttuja, ja sinulla on kokemusta myös Office-sovellusten käytöstä. Ehdoton edellytys tehtävässä on sujuva suomen ja englannin kielen taito; ruotsin ja saksan kielen taito on eduksi.

Taustaltasi voit olla ostoassistentti, -koordinaattori tai ostaja. Haluat mukaan osaavaan palvelutiimiimme kehittymään, vaikuttamaan ja luomaan uusia tehokkaita toimintatapoja.

Arvostamme organisaattorin taitoja, tarkkuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä. 

Voisiko oma polkusi suuntautua seuraavaksi Hedengrenille? Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työssä oppimiseen ja kehittymiseen. 

Huippua ei kukaan voi saavuttaa yksin. Vain yhdessä tekemällä voimme päästä tavoitteeseemme. Tervetuloa yhteiselle matkalle! 

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingin konsultti Vivi Stening, p. 0500 773 755.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme Jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 20.11.2019.