(Poistunut julkaisusta)

Ostaja Ouluun
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019
Toimenkuva
Haemme Teknologiateollisuuden alalla toimivalle asiakkaallemme Ouluun ostajaa aluksi osa-aikaiseen arviolta 2-3 työpäivää viikossa työsuhteeseen. Tehtävässä on mahdollisuus myös myöhemmin kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.
Odotamme sinulta
Tehtävässä menestyminen edellyttää englannin kielen kirjallista-, ja suullista hallintaa sekä kiinnostusta teknologiateollisuuden ostotoimintoihin sekä hyviä ihmissuhdetaitoja. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta elektroniikkakomponenttien ostotoiminnoista, mutta tärkeintä on avoin ja rohkea asenne oppia uutta. Asiakkaalla on käytössä Visma Nova toiminnanohjausjärjestelmä, aikaisempi vastaavan järjestelmän käyttökokemus katsotaan eduksi mutta ei ole pakollinen.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla on tekninen- tai kaupallinen peruskoulutus tai käytännön kokemuksen kautta hankitut vastaavat taidot.
Muut tiedot
Asiakkaamme tarjoaa mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön kehittyvässä tiimissä, jossa voit kehittyä ja kasvaa. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä työhakemus 23.10.2019 mennessä nettisivujemme vmp.fi kautta ja lisää hakemukseen CV liitetiedostona. Toimithan pian, sillä tehtävä täytetään pikimmiten sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
yli 12 kk
Lisätietoja
Michael Perander, Michael.Perander@vmp.fi, 0403075303
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.10.2019 mennessä.