(Poistunut julkaisusta)

Ostaja, Millog Oy Kalkku
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Kalkun asiantuntijajoukkomme kaipaa vahvistusta – tule meille  

OSTAJAKSI 

ajoneuvomateriaalien ostoryhmään logistiikka -toimialalle. Työskentelet kuuden henkilön ajoneuvomateriaalien ostotiimissä, osana keskitetyn hankinnan organisaatiota.

Tehtäviisi kuuluvat tuotannon ja asiakkaiden tarpeen mukaisten hankintojen toteuttaminen sekä toimitusvalvonta nimettyjen tuoteryhmien osalta. Lisäksi toimittajayhteistyö ja –neuvottelut sekä erilaiset hankinnan tukitoimet, kuten ostolaskujen käsittely ja toimittajareklamaatiot, ovat osa tehtävää.


Olisitko etsimämme henkilö?

Etsimme tehtävään teknisellä tai kaupallisella koulutustaustalla varustettua henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta hankintatoiminnasta. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja olet työotteeltasi oma-aloitteinen ja järjestelmällinen. Arvostamme lisäksi huolellisuutta, yhteistyökykyä sekä hyviä tiimityötaitoja.

Lisäksi odotamme sinulta aktiivisuutta, nopeaa omaksumiskykyä vaihtelevissa tehtävissä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi. SAP-osaamisen katsomme eduksi.


Millogilla töissä? 

Tarjoamme kannustavan työyhteisön tuen sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. 

Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuuta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.

Mietitkö voisiko Millog olla työpaikkasi? Käy tutustumassa meihin milloglaisiin ja Millogiin työnantajana täältä.


Hakeminen ja lisätiedot 

Haluatko kuulla lisää tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää ostopäällikkö Pasi Elijoki 040 869 6824/ pasi.elijoki@millog.fi   

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 9.10.2020 mennessä osoitteessa https://millog.fi/kategoria/milloglaiset/ 


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi