(Poistunut julkaisusta)

Ostaja miesten sisäpukeutumisen tuoteryhmään
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Oletko sinä timanttisella ammattitaidolla ja vahvalla kaupallisella näkemyksellä varustettu miesten sisäpukeutumisen ostaja, jolle private label -tuotteiden valmistuttaminen on tuttua? Haluatko osaksi ainutlaatuista pukeutumisen huipputiimiä, johon kuuluu oma design managerin luotsaama suunnittelija- ja mallimestaritiimi? Tokmanni tarjoaa asiakkailleen halvat arjen käyttövaatteet parhaalla hinta-laatusuhteella.


Etsimme ammattitaitoiseen ostotiimiimme intohimoisesti asiakkaan tarpeisiin, valikoimasuunnitteluun ja kaupankäyntiin suhtautuvaa ostajaa. Tulet vastaamaan miesten sisäpukeutumisen ja vapaa-ajan vaatteiden tuoteryhmämme valikoiman rakentamisesta ja tuotteiden hankinnasta.


Työtehtäviäsi


Vastaat miesten sisäpukeutumisen tuoteryhmän valikoiman muodostamisesta myymälöihin ja verkkokauppaan. Vastaat myös tuotteiden pääosin omana tuontina tapahtuvasta hankinnasta, kilpailukykyisestä hinnoittelusta, markkinoitavista tuotteista, myynnistä, katteesta, varastonkierrosta, saatavuudesta sekä budjetoinnista.


Mitä odotamme sinulta?


Tehtävässä menestyminen edellyttää kaupallisen alan soveltuvaa koulutusta. Lisäksi edellytämme vankkaa työkokemusta ja ammattitaitoa miesten pukeutumisen tuotteiden kansainvälisistä hankintatehtävistä, private label -tuotteiden valmistuttamisesta sekä vahvaa vähittäiskaupan tuntemusta.


Olet huippunälkäinen kaupankäynnille, vaistoat ”kaupallisen nenäsi” avulla parhaat diilit, osaat analysoida kilpailutilanteen ja pystyt ammattitaitoisesti arvioimaan tuotantolaitosten kyvykkyyttä valmistaa private label -tuotteita. Tärkeää on, että sinulla on näkemys siitä millainen valikoima puhuttelee parhaiten Tokmannin asiakkaita ja materiaalituntemuksesi on vahva.


Teet yhteistyötä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, joten työssä on tarpeen pystyä kommunikoimaan sujuvasti suomen ja englannin kielellä suullisesti ja kirjallisesti. Olet napakka neuvottelija ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on analyyttinen ja systemaattinen ote työhön. Työ on nopeatempoista ja vaatii tekijältään vastuullisuutta, aktiivisuutta sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa ja sietää aikataulupainetta. Työhön kuuluu matkustamista ulkomailla.


Mitä tarjoamme sinulle?


Pääset osaksi toisiaan eteenpäin sparraavaa ammattilaisten joukkoa, jossa tavoitteet ovat korkealla. Toimimme fiksun ostamisen puolesta ja vastuullinen hankinta on meille tärkeää. Tämä tehtävä on hieno mahdollisuus päästä rakentamaan mallistoa yhdessä suunnittelijamallimestarin  ja muiden pukeutumisen tiimiläisten kanssa. Tokmannilla saat mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien lisäksi hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä suuren konsernin henkilöstöedut.


Hakuohje ja lisätiedot


Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Etelä-Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä kehä III:lta. Hae tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.7.2018. Mainitse palkkatoiveesi hakemuksessasi ja kerro myös, miten kehittäisit Tokmannin valikoimaa. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Joanna Tuhkanen pe 6.7. klo 9-11 ja pe 13.7. klo 9-11, p. 040 546 3709.