(Poistunut julkaisusta)

Ostaja (Lempäälä) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Etsimme asiakkaallemme Lempäälään vakituiseen työsuhteeseen 

OSTAJAA/OSTO-ASIANTUNTIJAA.

Tehtävänäsi on toimia ostajana ammattitaitoisen, pienen ostotiimin keskellä. Toimit ostajan roolissa sekä myynnin tukena. Hankinnat ja kilpailutukset tehdään yhteistyössä ja tarkempi työnkuvasi muokkautuu kokemuksesi mukaan. 

Sinulla on jonkin verran kokemusta ostajan tehtävistä ja koulutuksesi on mielellään tekninen. Omaat mahdollisesti myös myyntikokemusta. Erittäin hyvät yhteistyö – ja vuorovaikutustaidot mahdollistavat tässä tehtävässä ja tiimissä menestymisen. Olet diplomaattinen ja palveluhenkinen niin sisäisessä kuin ulkoisessakin sidosryhmäyhteistyössä. 

Jokainen työntekijä on tässä yrityksessä tärkeä. Työnantaja tarjoaa sinulle:

  • hyvän ja vakavaraisen työpaikan
  • hyvät työsuhde-edut sekä kannustavan tiimin tuen
  • vakituisen työpaikan

Työpaikka sijaitsee Lempäälässä ja työaika on klo 08:00-16:00. Palkkaus on sopimuksen mukaan ja työ aloitetaan sopimuksen mukaan. 

Hae tätä tehtävää heti alla olevan linkin kautta. Liitäthän hakemukseesi CV:si. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 08:00-16:00 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen p. 044 740 4501.

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.