(Poistunut julkaisusta)

Ostaja / Lantmännen Feed Oy, Turku
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019


Lantmännen Feed on asiakastiloilleen ja muille yhteistyökumppaneilleen eteenpäin katsova kasvun innostaja. Toimintamme ytimessä ovat vankka lehmien ruokinnan erikoisosaaminen sekä innovatiiviset ja ekologiset huippurehut, jotka mahdollistavat nautatiloille paremmat tuotokset.

Autamme asiakkaitamme tuottamaan kuluttajille terveellistä ruokaa kestävästi, tehokkaasti ja taloudellisesti kannattavasti eläinten hyvinvointia edistäen.

Rehutehtaamme sijaitsevat Kouvolassa ja Ylivieskassa. Pääkonttori sijaitsee Turussa, myyntikonttorit Kouvolassa, Kokkolassa ja Siilinjärvellä. Toimintamme painopiste on rehuissa ja ruokintaosaamisessa.

Etsimme nyt

Ostajaa

Ostajana toimit tiiviissä yhteistyössä muun hankintatiimin kanssa pääkonttorillamme Turussa. Ammattitaitoinen raaka-aineiden hankinta on hyvin tärkeää koko Lantmännen Feed Oy:n kannattavuuden kannalta, ja sinulla keskeinen rooli hankintojen onnistumisessa.

Tehtäviisi kuuluu mm.:

  • rehuraaka-aineiden hankintatoimi
  • hankinnan sekä toimittajien laadusta vastaaminen
  • hankintaneuvottelut ja sopimusten tekeminen
  • osallistuminen investointipäätöksiin.

Odotamme kokemusta operatiivisista hankintatehtävistä sekä ymmärrystä maataloussektorista. Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja viestit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Venäjän kielen taito on eduksi. Tässä tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä useiden eri sidosryhmien kanssa, joten sinulla on hyvät edellytykset rakentavaan vuorovaikutukseen ja tiimityöskentelyyn. Haemme toimeen tarttuvaa, oma-aloitteista, vastuullista ja järjestelmällistä toimijaa, joka haluaa olla osa aktiivista tiimiämme.

Lantmännen Feed kehittyy osana Lantmännen-konsernia ja tulevaisuuden näkymämme ovat todella mielenkiintoiset. Etsimme mukaamme henkilöä, jolla on intoa haastaa vanhat tottumukset. Meillä olet tärkeä osa asiantuntevaa, rentoa ja iloista työyhteisöämme.

Lisätietoja tehtävästä antavat hankintapäällikkö Jaakko Huokkola, puh. 050 487 3228 (tavoitettavissa parhaiten 24.9. klo 9–11) ja MPS-konsultti Henri Huopalahti, puh. 050 406 5944 (tavoitettavissa parhaiten 18.9. klo 9–12).

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta 29.9.2019 mennessä.

Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalouden, koneiden, bioenergian ja elintarvikkeiden alalla Pohjoismaissa. Lantmännenin omistaa 25 000 ruotsalaista maanviljelijää, sillä on 10 000 työntekijää sekä toimintaa yli 20 maassa.