(Poistunut julkaisusta)

Ostaja Konecranesille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019
Etsimme palveluhenkistä junior ostajaa asiakasyrityksellemme Konecranesille. Pääset osaksi kokenutta tiimiä, joka tarjoaa sinulle perehdytyksen ostajan rooliin sekä monipuoliset työtehtävät. Hae tätä pakkaa, jos sinulla on ymmärrystä toimitusketjusta logistiikan puolella ja haluat kehittyä alan osaajaksi!
KUVAUS
Pääasiallinen tehtäväsi on toimia osana ostotiimiä, jossa pääset muokkaamaan työnkuvaasi aikaisemman kokemuksesi mukaan. Näemme aikaisemmat työkokemuksesi arvokkaina ja erityisesti aidon kiinnostuksen logistiikan alaan. Tässä tehtävässä ratkaiseva tekijä on halusi kehittyä sekä ammatillinen kasvusi. Työssä tulevat tutuksi myös päivittäiset työvälineesi, kuten toiminnanohjausjärjestelmät sekä piirrustuksenhaku-ohjelmat.

Tarjoamme


* Monipuolisen työympäristön ja työtehtävät
* Kattavan perehdytyksen kyseiseen työhön
* Mahdollisuuden ottaa vastuuta ja kehittyä kansainvälisessä työympäristössä
* Mielenkiintoisen ja haastavan työnkuvan


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Tarjouspyyntöjen ja ostotilauksien hoitaminen
* Tilausvahvistukset ja laskutus
* muut materiaalihankinnan tehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulutausta tekniseltä tai kaupalliselta alalta
* Hieman aikaisempaa työkokemusta alalta
* Ymmärrystä varastonhallinasta ja toimitusketjun prosessista
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Etsimämme henkilö on:


* Paineensietokykyinen
* Positiivinen tiimipelaaja
* Asiakaspalveluhenkinen


Eduksi katsotaan tuntemus toiminnanohjausjärjestelmistä (SAP) ja piirrustuksenhaku-ohjelmista sekä kokemus varastopuolelta.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatkomahdollisuus
* Sijainti: Hyvinkää
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Konecranesin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta.