(Poistunut julkaisusta)

Ostaja, kodin sisustustekstiilit
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020

Tokmannin ostajalle on nyt taitavasti neuvotteleva työkaveri etsinnässä! Onko sinulla sisustus- ja värisilmää ja taitoa yhdistää trendit kaupalliseksi tarjonnaksi? Oletko sinä sinnikkäillä neuvotteluilla huipputuloksia saavuttanut ostaja, jolla on vahva kaupallinen näkemys? Tunnetko tekstiilialan materiaalit ja hankintatoiminnan?


Etsimme ammattitaitoiseen Kodin sisustus ja puutarha -ostotiimiimme intohimoisesti asiakkaan tarpeisiin, halpakaupan konseptiin ja kaupankäyntiin suhtautuvaa ostajaa vakituiseen työsuhteeseen. Sisustustekstiilien tuotealue sisältää mm. liinavaatteet, matot, verhot, sisustustyynyt ja keittiötekstiilit, ja uuden ostajan tuoteryhmät määräytyvät tarkemmin valittavan henkilön osaamisen perusteella.


Työtehtäviäsi


Vastaat tehtävässäsi tuoteryhmiesi valikoiman muodostamisesta myymälöihin ja verkkokauppaan. Tässä monipuolisessa tehtävässä vastaat myös tuotteiden kilpailukykyisestä hinnoittelusta niin osto- kuin myyntihinnankin osalta, etsit parhaat tehtaat ja hankintamaat sekä valitset tuotteet myös tarjouskampanjoihin. Seuraat tiiviisti alan trendejä ja valitset sopivimmat tuotteet Tokmannin asiakkaille. Valikoimanhallinta ja vaihto-omaisuuden tehokkuuden hallinta ovat tärkeä osa työtäsi.


Mitä odotamme sinulta?


Tehtävässä menestyminen edellyttää kaupallisen alan koulutusta ja mielellään kokemusta tekstiilimateriaaleista. Lisäksi edellytämme vankkaa työkokemusta kansainvälisistä hankintatehtävistä ja näyttöä tuloksellisesta valikoimatyöstä ja tuoteryhmän kannattavuuden varmistamisesta. Tehtävässä menestymisen kannalta tärkeää on myös hyvä vähittäiskaupan tuntemus.


Teet yhteistyötä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, joten työssä on tarpeen pystyä kommunikoimaan sujuvasti suomen ja englannin kielellä suullisesti ja kirjallisesti. Olet napakka neuvottelija ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Sinulla on analyyttinen ja systemaattinen ote työhön. Työ on nopeatempoista ja vaatii tekijältään vastuullisuutta, aktiivisuutta sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa ja tiukkojenkin aikataulujen puitteissa. Tehtävään kuuluu normaaliolosuhteissa matkustamista sekä Euroopassa että Kauko-Idässä.


Mitä tarjoamme sinulle?


Pääset osaksi toisiaan eteenpäin sparraavaa ammattilaisten joukkoa, jossa tavoitteet ovat korkealla. Toimimme fiksun ostamisen puolesta ja vastuullinen hankinta on meille tärkeää. Tämä tehtävä on hieno mahdollisuus päästä kehittämään valikoimaa ja omien merkkien tarjontaa monipuolisessa toimintaympäristössä. Keskinäisen yhteistyön kulmakivinämme on luottamus ja kunnioitus, ja tähtäämme yhdessä uuden oppimiseen ja kehittymiseen virheitä pelkäämättä. Katso lisää Tokmannista ja hankintatoimestamme nettisivuiltamme: https://ir.tokmanni.fi/fi/vastuullisuus/tuotteet


Hakuohje ja lisätiedot


Toimipisteemme sijaitsee Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Etelä-Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä kehä III:lta. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian, mahdollisesti jo hakuajan puitteissa, joten täytäthän sähköisen hakulomakkeen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.11.2020. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä saatetaan täyttää sopivan henkilön löytyessä jo hakuajan puitteissa. Mainitsethan palkkatoiveesi hakemuksessasi.


Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse ostoryhmäpäällikkö Minna Wegelius ke 4.11.2020 klo 15 - 16:30 ja ma 9.11. klo 15 - 16:30 p. 050 5023 683.


Hakusanat: ostaja, osto, hankinta, kodin sisustustekstiilit, valikoimanhallinta, vähittäiskauppa, sisustustrendit, private label