(Poistunut julkaisusta)

Ostaja kesätyöhön
Altia

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Altia on johtava pohjoismainen alkoholijuomayhtiö, joka toimii Pohjoismaissa sekä Baltiassa viinien ja väkevien alkoholijuomien markkinoilla. Altia valmistaa, markkinoi, myy ja maahantuo laadukkaita alkoholijuomia, huolehtien samalla niin omien kuin päämiestuotteiden logistiikasta. Haluamme edistää modernia, vastuullista pohjoismaista juomakulttuuria. Meitä altialaisia on yhteensä noin 700 seitsemässä maassa.

Altian Rajamäen alkoholijuomatehdas Nurmijärvellä valmistaa ja pullottaa juomia kotimaan markkinoille sekä vientiin. Tehtaan yhteydessä toimii logistiikkakeskus, jonka kautta Altia toimittaa omien tuotteidensa lisäksi myös maahantuomansa alkoholijuomat.

Rekrytoimme

Ostaja kesätyöhön

Tehtävänäsi on tilata komponentteja tuotantosuunnitelman tarpeiden mukaisesti optimoiden varastoarvon ja palveluasteen. Tehtäviin kuuluu tilausten luonti, seuranta ja kommunikointi toimittajien kanssa tilauksiin liittyvissä asioissa. Lisäksi käsittelet omien tilauksien laskut sekä reklamaatiot, yhdessä osaavan tiimin sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tehtävässä onnistuminen vaatii päivittäistä yhteistyötä eri osastojen kanssa, sekä sujuvaa kommunikointia sisäisille ja ulkoisille asiakkaille, niin suomen kuin englannin kielellä. Olet teknisen tai kaupallisen alan opiskelija, vastavalmistunut tai omaat kokemusta vastaavista tehtävistä. Excelin ja muiden MS Office-ohjelmien käyttö on työssä päivittäistä ja aiempi kokemus SAP toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä on eduksi. Olet sosiaalisesti taitava tiimityöskentelijä ja ajattelet analyyttisesti.

Me puolestamme tarjoamme mahdollisuuden työskennellä juomateollisuuden ja hienojen brändien parissa kansainvälisessä konsernissa. Altialla työskentely tarjoaa mahdollisuuden uuden oppimiseen ja kehittymiseen. Vaalimme työyhteisössämme joustavia työtapoja ja avointa keskustelua. Meille on tärkeää, että jokainen altialainen saa työskennellä turvallisessa, rennossa ja mukavassa työympäristössä.

Toimipaikkasi on Rajamäki ja kesätyön kesto on toukokuusta elokuun loppuun. Lisätietoa tehtävästä antaa ostopäällikkö Veli-Mikko Ikonen, puh. 050 378 3687 (soittoajat 21.2. klo 15-16, 26.2. klo 11-12 sekä 7.3. klo 14-15).

Täytä sähköinen hakemuslomakkeemme 17.3.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, joten ethän jätä hakemista viime hetkeen.