(Poistunut julkaisusta)

Ostaja, kesätyö
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Hei Sinä, tule työkaveriksi tiimiimme!

Mitä työelämä DNA:lla on? Vastuuta, vapautta, joustavuutta. Kiinnostuitko? Hienoa, sillä haemme juuri sinua työkaveriksemme DNA:n hankinta ja logistiikka osastolle.

Tulevan työkaverimme työtehtäviin kuuluu ostotilausten, hankintaehdotusten sekä ostoprosessin hallinta tilauksesta toimitukseen. Tärkeässä roolissa on myös tilausten ja laskujen oikeellisuuden tarkistaminen ja mahdollisten reklamaatioiden käsittely.

Kesätyöntekijöiltä toivomme,

  • tehtävään soveltuvaa AMK- tai opistotasoista koulutusta. Huomioimme myös opintovaiheessa olevat hakijat.
  • Käytät sujuvasti Ms Office -ohjelmia, joista erinomaisesti Exceliä.
  • Suomen kielen lisäksi tarvitset työssäsi hyvää englannin taitoa.
  • Työkokemus hankinnan, logistiikan tai taloushallinnon tehtävistä on eduksi.

Viihdyt tiimissämme, jos

Kykenet itsenäiseen työskentelyyn annettujen ohjeiden ja tietojen puitteissa ja osaat organisoida työsi tehokkaasti. Työotteesi on tarkka, järjestelmällinen ja itsenäinen, mutta et epäröi pyytää apua sitä tarvittaessa. Sinulla on rohkea ja ennakkoluuloton asenne ja olet utelias oppiaan uutta. Tuleva tiimisi on ammattitaitoinen, innostunut ja huumorintajuinen porukka, jossa jokaisella on tärkeä rooli.

Meillä pääset näyttämään kyntesi ja kehittämään osaamistasi edelleen. Vahvuutemme on arvojemme mukainen mutkaton, nopea ja rohkea toimintakulttuuri, johon toivomme myös sinun solahtavan luontevasti. Tuleva työyhteisösi luottaa sinuun. DNA:lla valtuutetaan yksilöitä ratkaisemaan ongelmia, tekemään päätöksiä sekä annetaan tilaa ja resursseja asioiden eteenpäin viemiseen. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä

Tuleva työpisteesi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingissä, Käpylän juna-aseman vieressä. Työaika on arkisin ja tehtävässä on liukuva työaika. Tehtävässä toivottu aloitus 1.6.2020 tai sopimuksen mukaan, määräaikainen tehtävä 31.8.2020 asti.

Tehtävä edellyttää hyväksyttyä turvallisuusselvitystä.

Olisitko sinä seuraava työkaverimme? Esittele itsesi tai vinkkaa kaverille 1.3.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Jaakko Hyvärinen sähköpostitse jaakko.hyvarinen@dna.fi tai puhelimitse puh. +358 44 044 7053.