(Poistunut julkaisusta)

Ostaja (kesätyö), Pankakoski
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2019

Tulisitko meille oppimaan ostajan töitä käytännössä?

Caverion palkkaa tänäkin vuonna yhteensä noin 200 kesätyöntekijää eri puolille Suomea monipuolisiin harjoittelutehtäviin:  kiinteistötekniikan ja teollisuuden huoltoon ja kunnossapitoon, asennustöihin (IV, LV, sähkö, AV, kylmä, putki, turva, sammutus, automaatio), projektinhoito- ja työnjohtotehtäviin sekä liiketoiminnan tukipalveluihin.

Nyt etsimme kesätyöntekijää ostajan tehtävään Lieksaan Pankakoskelle. Pääset työskentelemään varaston ja tilauksien hallintaan liittyvien työtehtävien parissa.

Mikäli sinulta löytyy alla lueteltuja asioita, saatat hyvinkin olla yksi vuoden 2019 kesäcavereista:

  • Olet korkeakouluopiskelija, tai opintosi ovat jo loppuvaiheessa
  • Sinulla on aitoa halua työskennellä tarkkuuttakin vaativassa tehtävässä
  • Sinulta löytyy hyvät IT- ja tiimityötaidot sekä B-ajokortti
  • Aiempi SAP-tuntemus on plussaa

Emme lupaa sinulle timanttista näköalapaikkaa dynaamisessa työyhteisössä, mutta voimme taata, ettet kesän päätyttyä joudu huomaamaan ainoastaan kahvinkeittotaitojesi kehittyneen. Meillä pääset opiskelualasi käytännön töihin kehittämään ammattitaitoasi osaavan tiimin tuella. Mainittakoon myös, että monet kesäcaverit palaavat meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä, ja opiskeluaikana kesänsä harjoittelussa viettäneitä tapaa työmailla ja toimistolla myös valmistumisen jälkeen.

Käy kurkkaamassa edellisvuoden kesäcavereiden fiiliksiä Instagramissa hashtagillä #kesäcaveri. Lisää kesäcavereiden kertomuksia siitä, millaista Caverionilla on olla töissä löytyy täältä.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa, johon voit tutustua täällä. Viime vuoden kesäcaverit antoivat kesätyökokemukselleen arvosanan 3,6/4.  

Toivottavasti kiinnostuit! Hae meille kesätöihin alla olevan linkin kautta 17.3.2019 mennessä.

Seuraa Caverionin meininkiä myös sosiaalisessa mediassa: Facebook Instagram YouTube LinkedIn Twitter