(Poistunut julkaisusta)

Ostaja kesäksi
Altia

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Altian Rajamäen alkoholijuomatehdas Nurmijärvellä valmistaa ja pullottaa juomia kotimaan markkinoille sekä vientiin. Tehtaan yhteydessä toimii logistiikkakeskus, jonka kautta Altia toimittaa omien tuotteidensa lisäksi myös maahantuomansa alkoholijuomat. 

Rekrytoimme

Ostajaa kesäksi

Tehtävänäsi on tilata komponentteja tuotantosuunnitelman tarpeiden mukaisesti optimoiden varastoarvon ja palveluasteen. Tehtäviin kuuluu tilausten luonti, seuranta ja kommunikointi toimittajien kanssa tilauksiin liittyvissä asioissa. Lisäksi käsittelet omien tilauksiesi laskut sekä reklamaatiot, yhdessä osaavan tiimin sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Tehtävässä onnistuminen vaatii päivittäistä yhteistyötä eri osastojen kanssa, sekä sujuvaa kommunikointia sisäisille ja ulkoisille asiakkaille, niin suomen kuin englannin kielellä. Olet teknisen tai kaupallisen alan opiskelija, vastavalmistunut tai omaat kokemusta vastaavista tehtävistä. Excelin ja muiden MS Office-ohjelmien käyttö on työssä päivittäistä ja aiempi kokemus SAP toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä on eduksi. Olet sosiaalisesti taitava tiimityöskentelijä ja ajattelet analyyttisesti. 

Me puolestamme tarjoamme mahdollisuuden työskennellä juomateollisuuden ja hienojen brändien parissa kansainvälisessä konsernissa. Altialla työskentely tarjoaa mahdollisuuden uuden oppimiseen ja kehittymiseen. Vaalimme työyhteisössämme turvallisuutta, joustavia työtapoja ja avointa keskustelua. Meille on tärkeää, että jokainen altialainen saa työskennellä turvallisessa, rennossa ja mukavassa työympäristössä.

Toimipaikkasi on Rajamäki ja kesätyön kesto on toukokuusta elokuun loppuun. Lisätietoa tehtävästä antaa ostopäällikkö Veli-Mikko Ikonen, puh. 050 378 3687. Tavoitat Veli-Mikon parhaiten 3.2. klo 15-16 sekä 13.2. klo 10-11.

Täytä sähköinen hakemuslomakkeemme 23.2.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Altia on johtava pohjoismainen alkoholijuomayhtiö, joka toimii Pohjoismaissa ja Baltiassa viinien ja väkevien alkoholijuomien markkinoilla. Keskeiset vientibrändimme ovat Koskenkorva, O.P. Anderson ja Larsen. Muita ikonisia pohjoismaisia brändejä ovat muun muassa Chill Out, Blossa, Xanté, Jaloviina, Leijona, Explorer ja Grönstedts. Altialaisina olemme kaikki mukana tukemassa modernin ja vastuullisen pohjoismaisen juomakulttuurin kehitystä. Saamme työskennellä mielenkiintoisissa projekteissa hienojen brändien parissa. Altialla työskentely tarjoaa jatkuvasti mahdollisuuksia oppimiseen ja kehittymiseen. Vaalimme työyhteisössämme joustavia työtapoja. www.altiagroup.fi