(Poistunut julkaisusta)

Ostaja Kaukora Oy:lle
Kaukora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020
Kaukora Oy
Kaukora Oy LVS-alan laitevalmistaja sekä LVI-alan johtavia laitevalmistajia Suomessa. Päätuotteitamme ovat Jäspi-käyttöveden lämmittimet, keskuslämmityskattilat, lämmönsiirtimet ja lämpötekniset erikoistuotteet sekä JÄMÄ-lämpöpumput. Jäspi ja Jämä -tuotemerkeillä on valmistettu yli 60 vuoden aikana lähemmäs 2 miljoonaa lämmityslaitetta, jotka on kehitetty suomalaisiin olosuhteisiin ja suomalaisiin pientaloihin.
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Kaukora Oy:lle Raisioon ostajaa monipuolisiin työtehtäviin vakituiseen työsuhteeseen. Ostajan keskeisiin työtehtäviin kuuluu operatiivisten ostojen teko, tarjouskyselyt ja tilausseuranta, toiminnanohjausjärjestelmien käyttö, sopimusdokumenttien käsittely, sekä yhteydenpito sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta kokemusta teollisuusyrityksen ostotoiminnoista. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen -tai kaupallinen koulutus ja asioit luontevasti myös englannin kielellä. Olet innostunut toiminnan kehittämisestä sekä työskentelet jämäkällä, osallistuvalla ja innostuneella otteella. Sovit positiivisella luonteellasi loistavasti työporukkaan, tehden siitä entistä mukavamman omalla persoonallasi. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, aloitteellista työskentelyä, uudistamishalua sekä toimeen tarttuvaa asennetta. Katsomme eduksi ruotsin kielen taidon sekä LVI-alan tuntemuksen.
Muut tiedot
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin täytäthän hakemuksen ja saatat kohta olla osa asiakkaan huipputiimiä! Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
yli 12 kk
Lisätietoja
Minna Laine, Minna.Laine@vmp.fi, 040 307 5013
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 09.02.2020 mennessä.