(Poistunut julkaisusta)

OSTAJA, Kat-Metal
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Kat-Metal Oy on vuonna 2011 perustettu suomalainen kierrätysalan yritys. Päätoimialamme on jalometallipitoisten materiaalien, kuten katalysaattoreiden ja elektroniikkaromun, kierrätys. Vahvuuksiamme ovat vankka ammattitaito, nopea ja luotettava toiminta sekä tehokkaat ja ympäristöystävälliset työskentelytavat. Lisätietoa https://katmetal.fi

Oletko kuin kotonasi kuorma-auton ratissa? Kaipaatko työltä myös sopivasti vaihtelua ja haastetta, ehkä myös hieman seikkailua? Tämä paikka voi olla juuri se mitä etsit!

Meillä on tarjolla kaksi vakituista paikkaa OSTAJAN / KUORMA-AUTONKULJETTAJAN tehtäviin.

Työssä ostat jalometallipitoista romua ympäri Suomen ja Ruotsin, yrityksen kalustolla ajaen. Asiakaspalvelu on tärkeä osa työtäsi.

Tehtävässä tarvitset vähintään BE+C kortin, valmiuden matkustaa työssä sekä sujuvan suomen- ja englannin kielitaidon. Reissaat Ruotsiin muutaman kerran kuukaudessa, joten ruotsin kielen osaaminen on iso plussa, mutta ei aivan välttämätöntä.

Työn luonteesta johtuen työajat vaativat sinulta joustoa tarpeen ja aikataulujen mukaan. Pääset käyttämään sosiaalisia taitojasi ja ottamaan itsenäisesti vastuuta työn onnistumisesta. Sinulle on kunnia-asia olla luotettava, vastuuntuntoinen ja järjestelmällinen työntekijä. Myös tietokoneen käyttö sujuu sinulta luontevasti.

Pääset kehittämään omaa osaamistasi osana mukavaa työyhteisöä kehittyvässä ja vahvasti kasvavassa yrityksessä. Työ on mielenkiintoista ja monipuolista. Yrityksessä arvostetaan työntekijöiden osaamista ja annetaan vastuuta ja tilaa kehittyä. Esimies ja työkaverit tukevat sinua onnistumisessa ja saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Työstä maksetaan tietenkin myös kilpailukykyistä palkkaa.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Työ ei ole vuokratyötä, vaan valitut henkilöt palkataan suoraan Kat-Metalin kirjoille.

Hae tehtävää osoitteessa www.manpower.fi etsimällä työ hakusanalla OSTAJA ja klikkaamalla oikean ilmoituksen kohdalla "Hae nyt". Laita hakemus mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.12.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala numerossa 040 652 8481 tai sähköpostilla mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Tule meille töihin!

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.