(Poistunut julkaisusta)

Ostaja kansainvälisesti menestyneeseen yritykseen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2018Työn kuvaus:
 Järjestelmälliselle tekijälle mainio tilaisuus:  

Etsimme nyt vakavaraiselle, kansainväliselle asiakasyrityksellemme ITABille OSTAJAA. Asemapaikkana toimii Vaajakoski. Adecco avustaa rekrytointiprosessissa ja valittu henkilö solmii vakituisen työsuhteen suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista ja järjestelmällistä työotetta. Koulutustaustasi on tekninen ja kokemus konepajateollisuudesta katsotaan eduksi. Edellytämme sinulta yhteistyökykyä toimia organisaation eri jäsenten kanssa ja englannin suullinen sekä kirjallinen osaaminen on välttämätöntä. Odotamme, että sinulla on hyvät IT-taidot ja kokemusta toiminnanohjausjärjestelmän käyttämisestä.

Tehtäviisi kuuluu toimittajien hallinnointi, kilpailuttaminen ja sopimusneuvottelut yhteistyössä ostopäällikön kanssa. Olet vastuussa päivittäisten ostojen ja ostotilausten tekemisestä sekä toimitusten valvonnasta. Hoidat yhteydenpidon sekä kotimaisiin että ulkomaisiin toimittajiin. Työskentelet yhdessä organisaation myynnin, suunnittelun ja tuotannon kanssa. Työ edellyttää jonkin verran matkustamistaMiksi ITABille?  

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Suomen johtaviin vähittäiskaupan myymäläkonsepteihin sekä projekteihin. Toimimme kansainvälisesti, jolloin toimittajaverkostomme on myös kansainvälinen. Olemme Suomen johtava myymäläkalusteiden ja -konseptien toimittaja, ja sinulla on mahdollisuus päästä mukaan luomaan tätä menestystarinaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Tea Heinola, tea.heinola@adecco.fi. p 0400 451 039. Hae paikkaa nettisivujemme kautta www.adecco.fi ja jätä meille ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi viimeistään 13.8.2018

Asiakkaan tehtävänimike:  Ostaja


Sijainti:  JYVÄSKYLÄ


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Heinola Tea


Toimipaikka:  Jyväskylä