(Poistunut julkaisusta)

Ostaja ilmanvaihtolaitteita valmistavalle Valloxille
Vallox Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2020

Haemme nyt ostajaa hankintatiimiimme Loimaalle. Me Valloxilla suunnittelemme, valmistamme ja myymme tunnettuja ja arvostettuja ilmanvaihtojärjestelmiä jo lähes 50 vuoden kokemuksella. Hankintatiimin tavoitteena on varmistaa Vallox-ilmanvaihtolaitteissa käytettävien komponenttien laadukkuus, oikea-aikaisuus ja kustannustehokkuus kaikissa tuotteen elinkaaren vaiheissa.

Ostajana pääset työskentelemään sekä strategisen että operatiivisen materiaalien hankinnan parissa. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo kokemusta (teknisestä) ostotoiminnasta, ja kaupalliset neuvottelut, tarjouspyyntöjen tekeminen ja vertailu, tilausten käsittely sekä komponentteihin ja toimittajiin liittyvät laadulliset asiat sujuvat sinulta vankalla ammattitaidolla.

Teet läheistä yhteistyötä muiden valloxlaisten kanssa ja olet päivittäin yhteydessä tavarantoimittajiin. Jo ennalta sovittujen komponenttien, materiaalien ja tavarantoimittajien kilpailuttamisen lisäksi kartoitat jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, joten tarvitset työssäsi järjestelmällistä työotetta ja hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja.

Hankintatiimin jäsenenä pääset osallistumaan Valloxin tuotekehitysprojekteihin sekä toimitusketjun ja hankintatoimen kehittämiseen, joten aito halu toiminnan ja prosessien tarpeenmukaiseen kehittämiseen auttaa sinua menestymään tehtävässä.

Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen, ja ymmärrät yhteistyön merkityksen tavoitteiden saavuttamisessa. Osaat katsoa asioita monelta kantilta ja pyrit arvioimaan tekemiesi ratkaisujen vaikutuksia myös oman tehtäväkenttäsi ulkopuolelle.

Perehdytämme perusteellisesti tehtävään ja tuotteisiimme, joten ilmanvaihtokoneen rakenne ja toimintaperiaate tulevat toki tutuiksi, vaikka et alaa entuudestaan tuntisikaan. Kokemus tekniseltä alalta sekä tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus (esim. insinööri / DI / tradenomi / KTM) ovat kuitenkin plussaa.

Ajantasaiset IT- ja ohjelmistotaidot ovat edellytys ostajana työskentelyyn ja arvostamme kokemusta hankinnan työkaluista. Suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat sujuvasti ainakin englanniksi ja olet valmis tarvittaessa matkustamaan työn merkeissä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja kansainvälisen tehtävän teknologisesti ja toiminnallisesti korkealaatuisten, turvallisten ja ympäristökuormitukseltaan optimoitujen tuotteiden parissa. 

Vallox Oy ja työhuoneesi sijaitsevat Loimaalla. Monipuolisen tehtävän lisäksi tarjolla on vakavarainen työnantaja, nykyaikainen työympäristö, mukava työilmapiiri sekä hyvät edut (mm. ePassi Sportti&Kulttuuri ja ryhmäsairauskuluvakuutus).

Miten haet Valloxin uudeksi ostajaksi?

Hae ostajan paikkaa viimeistään 25.5.2020. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi osoitteeseen rekry@vallox.com. Kirjoita sähköpostin aihekenttään ”ostaja.

Jäikö jokin askarruttamaan, kaipaatko lisätietoja?

Lisätietoja tehtävästä antaa alla olevina aikoina osto- ja laatupäällikkö Sari Ponkala, puh. 010 7732 229: 

  • to 14.5.2020 klo 12-14
  • ke 20.5.2020 klo 9-11

Hakuprosessia koskeviin tiedusteluihin vastaa henkilöstön kehittäjä Tanja Altti, puh. 010 7732 241.