(Poistunut julkaisusta)

Ostaja Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019
Oletko oppimishaluinen, motivoitunut ja kiinnostunut ostamisen maailmasta? Omaatko lisäksi kaupallisen tai teknisen koulutuksen sekä itseohjautuvan asenteen työntekoon? Etsimme nyt asiakkaallemme ostajaa Helsinkiin! Etenemme haussa heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista ostajaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään asiakkaan toimintaympäristön erityisvarusteluiden hankintojen parissa. Näitä hankintoja ovat esimerkiksi erilaiset tekniset työkalut, varaosat ja muut tarvikkeet. Ostaminen tapahtuu pääsääntöisesti sisään tulevien tilausten perusteella jonka jälkeen keskeistä on hankinta-aloitteiden tehokas työstäminen, jotta tarvikkeet saadaan toimitettua aikataulujen mukaisesti. Tehtävä on uusi ja muokkautuu valittavan henkilön taustan ja osaamisen mukaan. Työhösi kuuluu myös aikataulujen koordinointia, laskujen käsittelyä sekä yhteydenpitoa toimittajien kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Ostojen tekeminen
* Tilausten seuranta
* Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa
* Erilaisten ongelmien, kuten viivästysten, selvittäminen


Tehtävä sopii sinulle, joka haluat päästä oppimaan ostajan roolissa, mutta kuitenkin haluaa ottaa vastuuta omasta työstään. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä jatkuvasti kasvavaan yritykseen kasvattamaan ostotiimiä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Voit olla etsimämme henkilö, jos omaat kaupallisen tai teknisen koulutuksen sekä aikaisempaa kokemusta kaupalliselta alalta. Ideaalikokemuksesi luetaan kaikki aikaisempi kokemus tilaustenkäsittelyyn ja ostotransaktioihin liittyen esimerkiksi kesätöiden tai harjoitteluiden kautta. Sinulla on lisäksi hyvä perusosaaminen MsOfficen ohjelmista, erityisesti excelistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, nopeaa kykyä omaksua uusia asioita sekä kykyä sietää painetta ja muuttuvia tilanteita. Lisäksi edellytämme hakijalta sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Persoonaltasi olet reipas ja ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja, joka ei uteliaan luonteensa vuoksi pelkää esittää kysymyksiä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Kaupallinen tai tekninen koulutus
* Hieman aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä
* Itseohjautuva ja reipas työote ja oppimishalukkuutta
* Sujuva suomi ja hyvä englannin kielen taito


Suureksi eduksi katsomme jos omaat aikasempaa kokemusta ostajan työtehtävistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk, jatko mahdollinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme suomalainen yritys, joka toimii erikoisvarustamoalalla. Yrityksella on aktiivista toimintaa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Helsingin keskustassa.