Ostaja / Hankinta-asiantuntija
Oy Primo Finland Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2020

Sinä oston ja hankinnan ammattilainen! Meillä on sinulle tarjolla merkityksellinen rooli vakavaraisessa ja menestyvässä yrityksessämme sekä kivassa työyhteisössämme Vaasassa.

Ostaja / hankinta-asiantuntija

Millaiseen rooliin osaajaa etsimme?

Tulet olemaan avaintekijä Vaasan tehtaamme tuotanto- ja toimitusprosesseissa tarvitsemiemme raaka-aineiden, materiaalien ja palveluiden saatavuuden, toimitusvarmuuden, laadun ja kustannusten optimoinnin osalta. Työskentelet tuotantopäällikkömme alaisuudessa, mutta vastuualueeseesi liittyen olet myös osa Primo-konsernin kansainvälistä osto-/hankintaorganisaatiota. Merkittävä osa ostoista ja hankinnoista tehdään konsernin käytäntöjen ja neuvottelemien sopimusehtojen mukaisesti valituilta toimittajilta, mutta osa myös maakohtaisesti paikallisilta kumppaneilta.

Millaisista tehtävistä arkesi koostuu? 

Huolehdit aktiivisesti ostovastuullasi olevien raaka-aineiden ja materiaalien saatavuudesta suhteessa niille asetettuihin hälytysrajoihin. Teet sen perusteella operatiivista ostamista ja valvot toimitusaikataulujen, laadun ja muiden toimitusehtojen täyttymistä konserniohjeistuksen mukaisesti. Olet säännöllisessä yhteydessä toimittajiin ja vaikutat osaltasi yhteisten tavoitteiden toteutumiseen. Yhdessä tuotannon suunnittelun ja johdon sekä konsernin hankintaorganisaation kanssa optimoit oston hälytysrajoja muuttuvissa tarpeissa. Hälytysrajojen lisäksi ylläpidät ostamiseen ja toimittajiin liittyviä olennaisia tietoja IFS-toiminnanohjausjärjestelmässä ja muissa järjestelmissämme. Seuraat ja raportoit myös konsernin ohjeistamia avainlukuja vastuualueellasi.

Paikallisella hankintavastuulla olevien nimikkeiden tai pienempien projektitarpeiden osalta etsit soveltuvat toimittajaehdokkaat ja käyt hankinta-, hinta ja sopimusneuvottelut itsenäisesti. Sopimussuhteen aikana huolehdit toimittajasuhteen hallinnasta IP-standardien mukaisesti.

Millaista osaajaa etsimme? 

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa ja aiempaa kokemusta osto- ja hankintatehtävistä, mieluiten teollisuus-, tuotanto tai teknologia-aloihin liittyen. Hallitset ostojen ja hankintojen parhaat käytännöt, joilla pystytään tukemaan optimaalisesti ja kustannustehokkaasti tuotanto- ja toimitusorganisaatiota. Osaat hyödyntää tehokkaasti tietojärjestelmiä ja käsitellä suuria tietomääriä mm. Excelissä. Tehtävä ja kansainvälinen toimintaympäristömme edellyttää sinulta sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielentaitoa. Muu kielitaito on eduksi.

Millaista henkilöä etsimme? 

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Työtehtävissäsi olet tarkka, täsmällinen ja palvelualtis. Viihdyt hyvin niin rutiini- kuin haastavimpien tehtävien parissa. Hankintoihin liittyen sinulta löytyy analyyttisyyttä, jämäkkää neuvottelutaitoa ja kykyä huolehtia eduistamme. Osaat fiksusti ohjata toimittajiamme täyttämään sovitut asiat tavoitteidemme mukaisesti. Sinulla on kyky ja halu oppia uutta sekä kehittää osaamistasi.

Tarjoamme sinulle haastavan, mielenkiintoisen ja vastuullisen työn kansainvälisessä alansa johtavassa yrityksessä. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja. Lähetä siis hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentek Advisorsin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae tehtävään hakulinkin kautta tai Mentekin sivuilla osoitteessa http://mentek.fi Toivomme sinun jättävän hakemuksesi ja CV:si englannin kielisinä. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi.

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1406295
  • Tehtäväalue: Hankinta
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vaasa
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa Mentek Advisorsin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi